Струмица

До кога најкасно може да се направи резервација во дискотеките во Струмица за Карневалот?
Или веќе е касно?

До кога најкасно може да се направи резервација во дискотеките во Струмица за Карневалот?
Или веќе е касно?
Club MAF-MAF објавија, за други клубови не сум видел.

Или веќе е касно?
Скоро сите локали имаат објавено настан преку фб и имаат броеви на кои може да се резервира маса или преку порака на нивната страна на фб. Јави се и прашај за слободна маса.

Дали некој може да ми каже искуство со становите на Крмзов и како оди плаќањето со Струмица гас?

Дечки, знаете ли некој хостел во Струмица? Да ми препорачате? Број, ФБ страна, меил, било што, би ми значело многу...

Пробувам нешто да изгуглам ама не можам да најдам ни еден o_O

Прашувам тука пошто струмичани ваљда знаете најдобро.
Некој да знае дали Шинка "прима" во сабота или евентуално денес/утре после 18:00 да отидам...

Прашувам тука пошто струмичани ваљда знаете најдобро.
Некој да знае дали Шинка "прима" во сабота или евентуално денес/утре после 18:00 да отидам...
Za sabota ne sum siguren, a vo rabotni denovi od 14-17h.

Za sabota ne sum siguren, a vo rabotni denovi od 14-17h.

Фала ти бато. На работа сум до 16h во Скопје, а од Штип сум. Затоа и прашав за сабота дека сум слободен, ама и денеска ќе гледам да отидам околу 18h, што да правам, не се трпи.

Можеш ли да ми покажеш на Гугл Мапс (ако знаеш) која куќа е точно или да прашам во селото...

Фала ти бато. На работа сум до 16h во Скопје, а од Штип сум. Затоа и прашав за сабота дека сум слободен, ама и денеска ќе гледам да отидам околу 18h, што да правам, не се трпи.

Можеш ли да ми покажеш на Гугл Мапс (ако знаеш) која куќа е точно или да прашам во селото...

Google Maps

Ne te nosi bas do kaj nea, ama tuka nekade e, treba da skrsnes uste 1-2 ulicki, ke vidis, ogromen dvor e so bekatonski plocki.
Автоматски споено мислење:

@STEALTH, inace ne zema pari na raka, treba da ostavis kolku sakas na krevetot do nea. :icon_mrgr:

Последно уредено:

https://www.google.ca/maps/dir/Štip...019700eb79956!2m2!1d22.199654!2d41.746429!1m0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom