- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.705
- Поени од реакции
- 6.594
Како може да се стигне до Ново Село од Струмица?
Се јавив на автобуска, ми рекоа само со такси![]()
Има комбиња кај кружниот тек кај поштата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како може да се стигне до Ново Село од Струмица?
Се јавив на автобуска, ми рекоа само со такси![]()
Club MAF-MAF објавија, за други клубови не сум видел.До кога најкасно може да се направи резервација во дискотеките во Струмица за Карневалот?
Или веќе е касно?
8 март - маскенбалСе извинувам а кога е карневалот?
Скоро сите локали имаат објавено настан преку фб и имаат броеви на кои може да се резервира маса или преку порака на нивната страна на фб. Јави се и прашај за слободна маса.До кога најкасно може да се направи резервација во дискотеките во Струмица за Карневалот?
Или веќе е касно?
Za sabota ne sum siguren, a vo rabotni denovi od 14-17h.Прашувам тука пошто струмичани ваљда знаете најдобро.
Некој да знае дали Шинка "прима" во сабота или евентуално денес/утре после 18:00 да отидам...
Za sabota ne sum siguren, a vo rabotni denovi od 14-17h.
Фала ти бато. На работа сум до 16h во Скопје, а од Штип сум. Затоа и прашав за сабота дека сум слободен, ама и денеска ќе гледам да отидам околу 18h, што да правам, не се трпи.
Можеш ли да ми покажеш на Гугл Мапс (ако знаеш) која куќа е точно или да прашам во селото...
https://www.google.ca/maps/dir/Štip...019700eb79956!2m2!1d22.199654!2d41.746429!1m0Фала ти бато. На работа сум до 16h во Скопје, а од Штип сум. Затоа и прашав за сабота дека сум слободен, ама и денеска ќе гледам да отидам околу 18h, што да правам, не се трпи.
Можеш ли да ми покажеш на Гугл Мапс (ако знаеш) која куќа е точно или да прашам во селото...