- Член од
- 25 август 2016
- Мислења
- 438
- Поени од реакции
- 318
Ako nemoze da se valuira - kako pravis pretpostavka deka e preceneta?
Gledajki ja istorijata apsolutno site akcii bea minimum 10 kratno (ako ne i povekje) povisoki od denesnite ceni - sto bese pricinata za toa bea preceneti?
Prihodite/profitite denes se daleku pogolemi od tie pred 10~15g - a ironijata e deka togas cenata im bila mn pogolema od denesnata koga pravat povekje cash!!
APSOLUTNO site bea duri i akcijata na MSE bese 600.000... da ne gi nabrojuvam ostanatite... pazarot se srusi se se pocna nanovo...
Gledajki ja istorijata apsolutno site akcii bea minimum 10 kratno (ako ne i povekje) povisoki od denesnite ceni - sto bese pricinata za toa bea preceneti?
Prihodite/profitite denes se daleku pogolemi od tie pred 10~15g - a ironijata e deka togas cenata im bila mn pogolema od denesnata koga pravat povekje cash!!
APSOLUTNO site bea duri i akcijata na MSE bese 600.000... da ne gi nabrojuvam ostanatite... pazarot se srusi se se pocna nanovo...
Bravo be decki, kolku dobro ja ispofalivte OKTA cenata momentalno ripna. Bez da ja spomnete revnosnata im PR sluzba
Problemot e sto nikoj ne moze tocno da ja valuira ovaa kompanija, posto performansite im se tolku jako nestabilni. Taka sto ete duri i da zememe deka bas sve ke se ostvari od ova sto ste navele, cenata nema da se mrdne ako momentalnata cena e preceneta.
Ova e akcija koja moze da varira od 300 do 17000 denati, verojatno najvolatilna akcija na pazarot. Samo za igraci so jaki zivci i uste pojak stomak!