Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве потсетам :D
26220045_1829696153738082_1060263737257967355_n.jpg

Изгледа „нашиов“ куп оваа сезона не ни е приоритет, бар така се чини по тимот и клупата што ја извадил Венгер денес.
Ама одбраната, дали бил првиот тим, дали биле младиници си пати од истите проблеми, што значи не е до играчите, Адамс, Болд, Винтербурн и цела екипа од најдобри денови да ја имаме пак ќе изгледаат како аматери со денешниов Венгер.

Среќа не сум ја гледал утакмицата, добро каков приоритет има Венгер? Да го задржи 5тото место?

Среќа не сум ја гледал утакмицата, добро каков приоритет има Венгер? Да го задржи 5тото место?

Веројатно се чува за утакмицата во Лига купот со Челзи, смешки ќе биде што и таму нема да поминеме, сами се избацивме од ФА купот, ЛЕ нема шанси да ја освоиме против тимови како Атлетико, а топ4 да фаниме е научна фантастика.
Ова ќе биде најлошата сезона на Арсенал со Венгер, тоа тврдам 100%

Добро што е ова, Ивоби Волкот Елнени и останатите магариња место да се пример на теренот, да покажат дека не треба на клупа да седат и да покажат игра за во прв тим да се вратат или приближат, они мртви помртви здравје. А за одбраната... Најјасна слика за мизеријата беше на 60та минута, играч трча од страна Дебуши не ни трча по него да блокира да нема центаршут, Мертесакер не ни трча да испрати нафрлената топката, единствениот што трча по играчот и топката беше Холдинг кој каснеше... Ова е аматеризам, Траоре против нас е Роналдињо...

Оваа година ни Фа куп.
Бламажа од состав,едноставно не смее да го запостави овој куп Венгер,бидејќи сме во полуфинале во мики маусот.:facepalm:А оние играчи што ги наброи бетмен(или некој др) стварно треба да се ишутираат од клубот,можеби еден-двајца да останат.Ѓубре ѓубре.
Да биде уште поголема бедотијата,сега Санчез да направи трансфер у Сити и овие да станат шампиони без пораз.:icon_lol:

Оваа година ни Фа куп.
Бламажа од состав,едноставно не смее да го запостави овој куп Венгер,бидејќи сме во полуфинале во мики маусот.:facepalm:А оние играчи што ги наброи бетмен(или некој др) стварно треба да се ишутираат од клубот,можеби еден-двајца да останат.Ѓубре ѓубре.
Да биде уште поголема бедотијата,сега Санчез да направи трансфер у Сити и овие да станат шампиони без пораз.:icon_lol:

Ако се деси последново, озбилно ќе размислам да престанам да пратам фудбал, најискрено скурчено ми е веќе од спортов, и од мизеријава на Арсенал, и од арапи и шеици, кинези, каталонски пички и кралски клубови и од ненормални трансфери и астрономски плати за мајмуни без два реда школо што трчаат по зелена трева а ја како будала трошам саати и саати во денот за нив да ги гледам а нивна неделна плата нема да ја заработам за три животи

Веројатно се чува за утакмицата во Лига купот со Челзи, смешки ќе биде што и таму нема да поминеме, сами се избацивме од ФА купот, ЛЕ нема шанси да ја освоиме против тимови како Атлетико, а топ4 да фаниме е научна фантастика.
Ова ќе биде најлошата сезона на Арсенал со Венгер, тоа тврдам 100%
Ако анализираме, секоја последна сезона е најлоша. Прочитан е Венгер и од второлигашите веќе. Пробува да смени формација, има успешен натпревар, наредниот излегува со ист пристап, мизерна игра и нормално поени си губи. Помина неговото време.

Ако анализираме, секоја последна сезона е најлоша. Прочитан е Венгер и од второлигашите веќе. Пробува да смени формација, има успешен натпревар, наредниот излегува со ист пристап, мизерна игра и нормално поени си губи. Помина неговото време.

Ама ако не завршиме топ4 и не освоиме макар и Лига куп, тоа офиицјално и по статистика ќе биде најлошата сезона

Не сум коментирал одамна ама ова морав.
Срамота.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ама ако не завршиме топ4 и не освоиме макар и Лига куп, тоа офиицјално и по статистика ќе биде најлошата сезона

Абе како заинат сега ќе ги земеме двата можеби најнебитни официјални трофеи во денешниов фудбал,Лига купот и ЕЛ(за мене е доста така 2ра лига трофеј) и после пак ќе има не потребно курчење и стварање лажна добра атмосфера.
Единствено добро беше 2013-14та фа купот,кога го прекинавме сушниот период,после почна мачкањето очи и сега стигнавме до ова ниво.

Абе како заинат сега ќе ги земеме двата можеби најнебитни официјални трофеи во денешниов фудбал,Лига купот и ЕЛ(за мене е доста така 2ра лига трофеј) и после пак ќе има не потребно курчење и стварање лажна добра атмосфера.
Единствено добро беше 2013-14та фа купот,кога го прекинавме сушниот период,после почна мачкањето очи и сега стигнавме до ова ниво.
Небитен за тебе ама ве носи во ЛШ, плус за Арсенал ќе биде прв европски трофеј :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom