- Член од
- 2 октомври 2017
- Мислења
- 183
- Поени од реакции
- 330
Немам ја проблем со климава, извадив просечни резултати, не е расипана, се уверив во тоа и во меѓувреме ниту еднаш не ве нападнав ни вас ни климава, чекав професионално и трпеливо нови сензори. Немам проблем ни со тебе, матен препорадавч со тродупли јусер кој се срами јавно да каже дека е дилер на Грее. Вашите навреди не ме допираат лично, вие сте ментални мравки за мене. Вие веројатно сте со средно школо, сте поклониле 50тина клими и сте фатиле неколку тендери од ммро, сте заработиле по 10.000 евра, пукате од самодоверба и си го покажувате вашето перверзно лице. Не ви правам ништо јас вам, вие како што се тепате самите по глава никој не е способен толкава штета да ви направи. Јас всушност ви давам совет, иако се сомневам дека нешто ќе разберете, вие постоите на среќа, не сте ни свесни зошто постоите.
Незнам која е таа мирајка, не ми треба твој совет што да земам, сам ќе си одберам. Всушност твоите постови ги прелетувам онака, повеќето информации ги игнорирам, затоа што се лажни и манипулативни.
Мојата слика била знак дека сум трол? Ниту еден трол пост од мене. Ги прочита сите некни кога ги бараше сите постови од мојата историја, ќе најдеше барем еден трол пост. Јас сакам да го унапредиме форумов, да го збогатиме со информации. Јас ќе направам видеа и со други брендови. Се надевам тоа ќе поттикне и други членови да направат видеа и да добиеме некое колективно знаење за марките што ги имаме. COP вредности, делтаТ и максимален издув, тоа е она за што треба да се зборува.
А може и да го згрешив форумов и треба да пишувам на друг. Да ве оставиме овде да си царувате, oти сте цареви
Незнам која е таа мирајка, не ми треба твој совет што да земам, сам ќе си одберам. Всушност твоите постови ги прелетувам онака, повеќето информации ги игнорирам, затоа што се лажни и манипулативни.
Мојата слика била знак дека сум трол? Ниту еден трол пост од мене. Ги прочита сите некни кога ги бараше сите постови од мојата историја, ќе најдеше барем еден трол пост. Јас сакам да го унапредиме форумов, да го збогатиме со информации. Јас ќе направам видеа и со други брендови. Се надевам тоа ќе поттикне и други членови да направат видеа и да добиеме некое колективно знаење за марките што ги имаме. COP вредности, делтаТ и максимален издув, тоа е она за што треба да се зборува.
А може и да го згрешив форумов и треба да пишувам на друг. Да ве оставиме овде да си царувате, oти сте цареви
Последно уредено: