Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

[DOUBLEPOST=1515277712][/DOUBLEPOST]@Sv B Jas ja imam C&H arctic do sega na ovie T e ok. Nemam nisto protiv niedna klima t.e proizvoditel sekoj sprema svojot djep ili ubeduvanje,kazi vo sto se isti C&H so LCLH koga na Tim compjuteri gledam ne bas isti specifikacii sporeduvam vaka zatoa sto vozev mercedes 180 obicen dizel sega imam E270 avtomatik I ovaj e mercedes ama ima razlika.Ne kritikuvam samo prasuvam.Pozz.
Mislam deka nemaat ist kompresor so GREE cooper & hunter arctic ima kompresor na DAIKIN[DOUBLEPOST=1515278105][/DOUBLEPOST]@Sv B Jas ja imam C&H arctic do sega na ovie T e ok. Nemam nisto protiv niedna klima t.e proizvoditel sekoj sprema svojot djep ili ubeduvanje,kazi vo sto se isti C&H so LCLH koga na Tim compjuteri gledam ne bas isti specifikacii sporeduvam vaka zatoa sto vozev mercedes 180 obicen dizel sega imam E270 avtomatik I ovaj e mercedes ama ima razlika.Ne kritikuvam samo prasuvam.Pozz.
[DOUBLEPOST=1515277712][/DOUBLEPOST]
Mislam deka nemaat ist kompresor so GREE cooper & hunter arctic ima kompresor na DAIKIN
Немаш проблем? ментални мравки ?....ооо па ти ТЕК ке го имаш проблемот....у вторник парите ке ти бидат вратени а богами и климата....мери си ја Мирајка после со АЛи термометрите , повеќе и не заслужуваш.Немам ја проблем со климава, извадив просечни резултати, не е расипана, се уверив во тоа и во меѓувреме ниту еднаш не ве нападнав ни вас ни климава, чекав професионално и трпеливо нови сензори. Немам проблем ни со тебе, матен препорадавч со тродупли јусер кој се срами јавно да каже дека е дилер на Грее. Вашите навреди не ме допираат лично, вие сте ментални мравки за мене.
Види....целата работа беше дека климата на дотичниов не му вадела 56Ц туку само 47Ц мерено на мерач на селотејп......му измерива 58Ц во негово одсуство и присаство на негов член од фамилијата кој им ја отворил вратата на мерачите.@Strelec нели кога се направи провекра кај членот погоре спомнат, поставивте видео со термометар на кој се гледаше Т на издув и беше ОК ама и тој термометар вашиот мене многу ми личеше на кинески
Прегледај го приврзокот 183190 Прегледај го приврзокот 183191 Прегледај го приврзокот 183190 Прегледај го приврзокот 183191 Прегледај го приврзокот 183190 Прегледај го приврзокот 183191 Прегледај го приврзокот 183192[DOUBLEPOST=1515271901][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 183193
Прегледај го приврзокот 183194[DOUBLEPOST=1515271975][/DOUBLEPOST]Na vtoriot ranking gi nema Tata a na prviot na solidno 9 mesto

Mnogu glupa praksa, ke namalis na 18 pa ke ti se izladat zidovite, namestajot i sve vnatre pa potoa ke treba denje na skapa struja poveke da potrosis seto toa da go zgrees nazad. Moze da se kladam deka ovaka i poskapo ke ti izleze na smetkata za struja.Eden sovet, navecer nemas potreba da ja drzis poveke od 18-19C ( mislam za docite vecerni casovi i preku nok ).[DOUBLEPOST=1515269348][/DOUBLEPOST]Klimata e mokna i za kratko vreme ke postigne temperatura od 24C i poveke.
Zs kosmar? Toa e toa treba da se znae na kogo kaj mu e mestoto.Vo idnina ne se znae no sega taa e realnosta.Ne se losi klimi no ne se best bay toa e vistinata.[DOUBLEPOST=1515313947][/DOUBLEPOST]Cestit praznik na site i so prizemjeni stavovi godinava.Постов е малку шамар.
Се враќаме во реалноста
Sent from my iPhone using Tapatalk
Точно така. Навечер е фино дури да се покачи температурата за да се акумулира повеќе топлина во објектот на ефтина струја.Mnogu glupa praksa, ke namalis na 18 pa ke ti se izladat zidovite, namestajot i sve vnatre pa potoa ke treba denje na skapa struja poveke da potrosis seto toa da go zgrees nazad. Moze da se kladam deka ovaka i poskapo ke ti izleze na smetkata za struja.
Aj cestito i pozdrav do site pravoslavni, hristos se rodi. Ne se raspravajte tolku :V
.
А може и да го згрешив форумов и треба да пишувам на друг. Да ве оставиме овде да си царувате, oти сте цареви![]()
Баш така јас пред месец време дојдов тука со обично прашање за модулација на климата. И веднаш ме нападнаа дечишта(секоја чест на исклучоците)како во градинка. Е сеа си доаѓам од сеирАко сакаш реална дискусија за клими ќе бараш друг македонски форум за ит технологија. Таму има реална дискусија.
Јас овде доаѓам за сеир, овде освен златко и уште два тројца неможеш ништо да научиш за климите. Овде не шуга, сида ќе фатиш.
П. С. Од истиот форум го избркаа тука најактивниот член, така да сигурна е темата сега за сега.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
))))))[DOUBLEPOST=1515327125][/DOUBLEPOST]
Кој е тој друг форим како се вика?Баш така јас пред месец време дојдов тука со обично прашање за модулација на климата. И веднаш ме нападнаа дечишта(секоја чест на исклучоците)како во градинка. Е сеа си доаѓам од сеир))))))
It forum se vika a temata za klima uredi e - izbor na klima uredКој е тој друг форим како се вика?
Ti izgleda ke bides najjakiot diler na GREE. Dobar si za marketing. Mozebi ke stignes i do sefce nekoe.
SvB напиша:Dosega na forumov nemase nikoj koj se zali na realen problem od GREE. Ima poveke pofalni zborovi, od realni korisnici, ama ni toa ne vi cini.
Kako i da go vrtite , sepak GREE E NO.1

. Da bese Ferrari kvaliteten ke gi vozea povise po ulicive nasi. A vaka, gi nemaaa, aaa. Toyotka si e Toyotka, No1. Nema sansa Ferrari so Toyotka . E otprilika vakva vi e retard logikata na Gree klovnovive
Koi karikaturi coveceeee
[DOUBLEPOST=1515333609][/DOUBLEPOST]
A kogo toa tocno jas reklamiram !? Barem 5 pati sum napisal deka lugeto treba da si kupat vistinska klima Mitsu, Fujitsu, Daikin, Tosh, Hitachi itn a ne kinesko tezgere No1 !?Sv B напиша:Greska, Forall e od marketing, ne e on za strucni soveti.