Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Види бе глупи луѓе, кој од нас негира дека имало пенал контра Наполи бе? Одма и сместа морал да биде досуден ко и овој денес.

За кој кур донесоа ВАР? Како прееска за Милан за класично влечење од двајцата играчи одма се прегледа снимка и се поништи голот на Кеси?
Не, не, види интерашот погоре што пишал. На вакви мечеви Јуве ја правел разликата. Значи воопшто не се зема предвид дека прв Наполи ја направил разликата на таков меч а сега Јуве само го вратил одземеното тогаш.

Ама на другите им одговараше ВАР пред сезонава па муабетите дека Јуве најмногу ќе го наебе.Сега за сега Вар не помага многу затоа има премногу грешки кои се очигледни и со видео нема причина да не се судат,вака уште повеќе ќе има полемики,ова беше чиста рака на Бернадески и пенал.
Па тоа бе Маци, тоа го зборам и јас, само ете Јуве се најде сега во ситуацијава а знаеш каков статус има Јуве во врска со судењето. :) Еве да не испадне дека сум искомплексиран и само против Јуве зборувам, општо срамно е што се случува со ВАР-ов, можам едно 600 000 ситуации да набројам кај што е допрено дното а тек е полусезона.

Мислам дека најголема грешка со ВАР е што го воведоа сеуште недефиниран 100%, затоа и има вакви гомнарии. Убаво вика Џони, не може на мене како главен судија некој од горе да ми кажува дали било пенал или не било, фино лепо одам проверувам и чао пријатно. Еве и сега судијава не беше сигурен и чекаше од горе да му кажат... Абе иди сам провери си, не може некој трет да кажува дали било или не.

Каков резил од тим се овие бе, пу мајката циганска да ви ја ебам ( да ми извинат сите роми што ги споредуем со ова гомно од тим али јебига изрека)

Наредно фаќање живи марш у серија Д и после клуч на врата за сва времена.
Едвај чекам пак да ги фатат,па да видиме после кој ќе биде крив - Морати,Тронкети,Катица јанева или на мајка и пичката...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

п.с. Се појави слика, која хмм...
За недосудување на игра со рака НАДВОР од 16, бар така изгледа, у Б не се праќа, не па у Д. :cautious:

26168987_1338246589614074_6881722295711209184_n.jpg

Значи другар не се срами со вакви слики преземени од некој тостер, а второ што не прикажеш за лактот на Киелини у фацата на Паволети? Треба да те потсетам дека тоа е фаул и автоматски жолт картон за носоња, според новите правила при секој воздушен дуел ако лакташ у фаца е жолт картон, а да не зборам дека ова беше очигледно лактање од носоња, вилица му откачи на Паволети. Или Бенатија кој и да беше сеедно.

https://www.facebook.com/fukjuv/videos/2025510660797010/?hc_location=ufi
Еве ти и клип да видиш дека глупа ти е сликата и дека ударот се случува внатре во 16ник.

Во ред е тоа да расправате и дискутирате, ама пред некое коло Мертенс од гол линија ја извади со рака па никој не реагираше.
И тоа го разбирам, нема навивачи на Наполи па нема со кого да се кошкате, само не претерувајте со драмите затоа што оваа селективно барање правда е смешно.

krnap8-480x320.jpg

Варот е чиста превара. И Алегри изјави дека Каљари не заслужи пораз. Досега на ВАР се фаворизираат големите екипи не само Јувентус.

Го доебаја фудбалот тотално

Во ред е тоа да расправате и дискутирате, ама пред некое коло Мертенс од гол линија ја извади со рака па никој не реагираше.
И тоа го разбирам, нема навивачи на Наполи па нема со кого да се кошкате, само не претерувајте со драмите затоа што оваа селективно барање правда е смешно.

krnap8-480x320.jpg
Не гледам дека Наполи играше вечерва... Башка имаше пишано на темава дека Наполи доби поклон три бода против Кротоне, никој не го негираше тоа. Не сакам ни они ни Јуве ни никој да добиваат бодови на нерегуларен начин, али ова денес беше брука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom