НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

И пoсле зoштo 40 гoдишниoт Аргентинец спoре глaсaњетo зa All Star oд бекoвите нa Зaпaд е петти веднaш зaд Кaри,Хaрден,Вестбрук и Клaу Тoмсoн.

Дај бе еднаш нека ги остават вака Клеј или Кари кога ќе им тргне нека играат и последна четвртина..баш ме интересира до колку можат да стигнат, тогаш Клеј 60 поена за 3 четвртини ги збрца :LOL:

omileni mu se clipers ocigledno, ja ne pamtam partija da ne im dava po 35+

Дирк Новицки ја изигра 1435тата утакмица за Маверикси, по што стана втор на ол тајм листата на изиграни утакмици за една франшиза, поминувајќи го Карл Мелоун со 1434 за Јута Џез. Џон Стоктон е на првото место со 1504 исто за Јута.
Факинг German Jesus !
Dirk-Nowitzki.jpg

Вчера му го повлекоа Маверикси дресот на Дерек Харпер, многу дрско копиле од најдобрата ера на лигава кога не се знаеше кој пие кој плаќа и сите се тепаа меѓусебно, и фигуративно и буквално :D

Која бедотија се Кливленд тоа не е могуче...Сезонава на ниво на Игокеа ја играат...

obrabotka u sred minesota a? jimmy ne mu dae na lbj da ja tapne topkata. 40 razlika.[DOUBLEPOST=1515466154][/DOUBLEPOST]Isiah e gomno od coek

Последно уредено:
Која бедотија се Кливленд тоа не е могуче...Сезонава на ниво на Игокеа ја играат...
Страшно... Тоа е кога. втора партија у последниве 3(против Бостон и Минесота), на полувреме, единствени со поени од прва петорка ти се Леброн и ЏР. 3 играчи од стартна петорка, поен немаат дадено до полувреме еј...

Ostana LBJ da igra na 40 razlika u treta za da dade uste edna trojka za 10 poeni da ima :) Go brka jordan so 860+ , Na kompleksasot ova mu bese 831 utakmica so nad 10 poena[DOUBLEPOST=1515521563][/DOUBLEPOST]Ocekuvajte od Cavs sea poraz od Toronto i Gsw a najverojatno i Indiana :) I placenje posle 15 januari kako nema ekipa i trampa na tristan i pikot za Deandre ili nekoj drug. Ista prica sekoja godina

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom