Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште 9 има ...
По мое мислам дека од овие 4 кола Беласица треба да земи 12 бода ...
Турново - Беласица - мислам дека ке победиме
Беласица - Скопје - нема шанси дома да изгубиме
Нов Милениум - Беласица - се надевам ке ни ја пуштат , Струмичани сме си
Беласица - Брегалница - Мој тип 4:0

Мислиш а ?
Убаво е што Скопје сега оваа коло е слободен и ако го победиме Турново ќе му се доближиме на 1 бод, и следното коло ако го тепаме на Скопје автоматски одаме на 4 место.
НАПРЕД ПЛАВИ !
ke ja pusti,ke ja pusti-kolata negova mi e preku patot pa vo slucaj da ne ja...mislam oti od nee ke ostanat samo retrovizorto.....pa tuka belasica go pusti na turnovo sega bi trebalo da e fer...ali ako e tolkava gnasa pa da ne ja pusti neka ne mi izleva pred oci...vo sabota ke go palame SELOTOПа би сакал да победаме :nesum: ама тај ОРЦО дали ке ја пуште кој знаа , педер е

Aj,aj ne vredi da se zbori...Kako-taka ke vlezeme vo prva liga-ne se sekirajte![]()
NA DEN 2-04-08 vo s turNovo BELASICA gostuva kako gostin na ovoj natprevar pa so taa cel se molat site navivaci da se vratat za toa derbi i da se pokaze nasata ljubov za pobeda i plasman vo 1 liga !!!! AJDUCI ZASEKOGAS sobir pred stabot na AJDUCI![]()
Темата типче е беласица.ак гледаш манчетстар на фан клуб манчестар ак не мрш од тука.. во сабота обавезно мора да се оде кој как наа ама ке се оде.. сељаците мора да изгубат(1-2 кее) и да се докаже кој е кој! Позз..дарк ти ке си идаш ли ?