Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
Уште 10 кола ли има до крајо?

Уште 9 има ...

По мое мислам дека од овие 4 кола Беласица треба да земи 12 бода ...

Турново - Беласица - мислам дека ке победиме
Беласица - Скопје - нема шанси дома да изгубиме
Нов Милениум - Беласица - се надевам ке ни ја пуштат , Струмичани сме си
Беласица - Брегалница - Мој тип 4:0

Уште 9 има ...

По мое мислам дека од овие 4 кола Беласица треба да земи 12 бода ...

Турново - Беласица - мислам дека ке победиме
Беласица - Скопје - нема шанси дома да изгубиме
Нов Милениум - Беласица - се надевам ке ни ја пуштат , Струмичани сме си
Беласица - Брегалница - Мој тип 4:0

Мислиш а ? :vozbud:

Убаво е што Скопје сега оваа коло е слободен и ако го победиме Турново ќе му се доближиме на 1 бод, и следното коло ако го тепаме на Скопје автоматски одаме на 4 место.

НАПРЕД ПЛАВИ !

Мислиш а ? :vozbud:

Убаво е што Скопје сега оваа коло е слободен и ако го победиме Турново ќе му се доближиме на 1 бод, и следното коло ако го тепаме на Скопје автоматски одаме на 4 место.

НАПРЕД ПЛАВИ !

Па би сакал да победаме :nesum: ама тај ОРЦО дали ке ја пуште кој знаа , педер е

Па би сакал да победаме :nesum: ама тај ОРЦО дали ке ја пуште кој знаа , педер е
ke ja pusti,ke ja pusti-kolata negova mi e preku patot pa vo slucaj da ne ja...mislam oti od nee ke ostanat samo retrovizorto.....pa tuka belasica go pusti na turnovo sega bi trebalo da e fer...ali ako e tolkava gnasa pa da ne ja pusti neka ne mi izleva pred oci...vo sabota ke go palame SELOTO:D

Абе шо се зафркавате...Беласица флева у прва лига тва е факт:music3:
Беласица е појм у фудбало...не само шо ке флезаме у прва лига туку и одаме у Европа:wink::je:

Aj,aj ne vredi da se zbori...Kako-taka ke vlezeme vo prva liga-ne se sekirajte:vozbud:

Сабота 12.04.2008 ...

Собирот за натпреварот помегу ФК Турново - ФК Беласица .. ке биде во 14 часот на градскиот плоштад Гоце Делчев во Струмица ... Се повикуваат сите членови на Навивачката група Ајдуци да дојдат во што поголем број на овој важен натпревар кој многу одлучува за влезот на Беласица мегу елитата .т.е Прва Лига...

Известување ...

Ке се оди во сопствена организација . т.е секој ке си го плати трошокот за патот до Босилово , а од Босилово до Турново ке има 3 км кортео ...

Од управата на Ајдуци

NA DEN 2-04-08 vo s turNovo BELASICA gostuva kako gostin na ovoj natprevar pa so taa cel se molat site navivaci da se vratat za toa derbi i da se pokaze nasata ljubov za pobeda i plasman vo 1 liga !!!! AJDUCI ZASEKOGAS sobir pred stabot na AJDUCI :vozbud:

Темата типче е беласица.ак гледаш манчетстар на фан клуб манчестар ак не мрш од тука.. во сабота обавезно мора да се оде кој как наа ама ке се оде.. сељаците мора да изгубат(1-2 кее) и да се докаже кој е кој! Позз..дарк ти ке си идаш ли ?

Поголем број момци работта е сериозна.

Селачиштата од школо веќе почнаа да се палат. Сигурно оти ќе се палат кога Ајдуци доаѓаат.

Мора 1 лига, напред плави.

Темата типче е беласица.ак гледаш манчетстар на фан клуб манчестар ак не мрш од тука.. во сабота обавезно мора да се оде кој как наа ама ке се оде.. сељаците мора да изгубат(1-2 кее) и да се докаже кој е кој! Позз..дарк ти ке си идаш ли ?

Абе има некои "неми" како типчето, па..
Нема веза.. Беласица со Турново да гледаме да тепаме ако не ни га пуштат.
Таа утакмица ке биде важна ного. Ајде со господ напред!
( Со него и утре против Силекс ( Кадети ))

е да ... ке тепаме бе ... иначе утре е судниот ден! вав... дојдејте кој може ни треба поддршка у 3 на стадионо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom