Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
haha ne mi se veruva deka belasica ke uspee da fleze vo 1liga natprevarot pomegu Nov Milenium i Belasica koj ke se igra na 22.04.2008 ke bide namesten natprevar vo korist na domakinite na **NOV MILENIUM** jas mislam deka toa ke bide siguren 1 poz.do site fanovi na NOV MILENIUM

haha ne mi se veruva deka belasica ke uspee da fleze vo 1liga natprevarot pomegu Nov Milenium i Belasica koj ke se igra na 22.04.2008 ke bide namesten natprevar vo korist na domakinite na **NOV MILENIUM** jas mislam deka toa ke bide siguren 1 poz.do site fanovi na NOV MILENIUM
Zaebi,taa rabota brate BELASICA mora da fleze vo prva liga.

ништо не е сигурно не се залетувајте... има време ама мислам оти ке одаме на 4 место

Беласица секако ќе успее да влезе во 1 лига.

Беласица е ИМЕ, а за вас е само ПОИМ.

Што оти Турново има подобра екипа кога ја нема историјата на Беласица. Турново не е видел понагоре од 2 лига. Ние додека игравме ЕВРОПСКИ ФУДБАЛ, вие игравте општинска лига.

И ај молам те не провоцири.

belasica si e belasica sekak vleva u prva liga

Јас мислам дека ако киксне некој од Тетекс или Дрита, а ние да тепаме со Турново дека ке влеземе у 1 лига.
Ако не, ке биде малку тешко, ама идеме до крај.

vaa godina ne ojme u 1 liga,a turnovo 10 godini se mace da fleze u 1 liga ama se e 1 i na krajot 3 ce ispadne

Јас мислам оти таа година ке влезат:
Турново
Металург
И ако киксне Скопје, мислам дека или Ние или Миравци ке влеземе.
Т.е ке играме бараж Беласица, Миравци.
Ајде да се надеваме оти ке флезаме у Прва Лига и ке се дигне пак фудабало у Струмица.
Пак да идат Навивачи да бидат полни 2-те трибини и т.н.
Ајт поз одам на школо.

Еве ја табелата..

Турново 23 16 3 4 38 18 51
Металург 23 15 6 2 31 12 51
Миравци 23 14 4 5 42 15 46
Скопје 24 13 5 6 39 30 44
Беласица ГЦ 24 11 7 6 35 25 40
Тетекс 24 12 4 8 29 20 40
Дрита 23 11 6 6 37 18 39
Слога Југомагнат 24 11 5 8 28 22 38
Нов Милениум 24 7 8 9 27 21 29
Маџари Солидарност 24 8 4 12 22 29 28
Вардар Декамел 22 7 5 10 27 36 26
Охрид 2004 23 7 5 11 27 37 26
Брегалница 24 5 9 10 26 35 24
Алумина 24 6 6 12 18 29 24
Локомотива 23 6 2 15 21 34 20
Караорман 23 6 0 17 16 42 18
Влазрими 23 2 5 16 16 56 11

vaa godina ne ojme u 1 liga,a turnovo 10 godini se mace da fleze u 1 liga ama se e 1 i na krajot 3 ce ispadne

Ти за Беласица ли навиваш ?

Иначе имаме големи шанси за 1 лига. Следната утакмица ни е со турново, и ако Орцето ни ја пушти таа утакмица ќе бидеме само на еден бод зад Скопје бидејки Скопје мислам дека е слободен оваа коло. А после одма следната ја играме со Скопје на домашен терен и ако го победиме ќе можеме да се искачиме на 4 место.

Вие луди ли сте ... Кој се тие миравци и турново ? ке има прва лига во СЕЛО .. ма дај не заебавајте .. Беласица е ИНСТИТУЦИЈА за сите екипи во втора лига , и НАЈДОБРА ФУДБАЛСКА ФАБРИКА во македонија свесни ли сте ? Беласица е ИМЕ и мора да биде мегу елитата , сватете го веке ова и помирете се ...

Вие луди ли сте ... Кој се тие миравци и турново ? ке има прва лига во СЕЛО .. ма дај не заебавајте .. Беласица е ИНСТИТУЦИЈА за сите екипи во втора лига , и НАЈДОБРА ФУДБАЛСКА ФАБРИКА во македонија свесни ли сте ? Беласица е ИМЕ и мора да биде мегу елитата , сватете го веке ова и помирете се ...
Сакам Беласица да се врати во Прва Лига.Еве искрено многу сакам.Од овие Миравци и Турново единствено за Миравци сакам бидејќи газдата на клубот озбилно си ја сфатил работата за влегување во прва лига а имаат и просек по 500 луѓе на натпревар.
Моја желба за влез во прва лига се Беласица,Миравци и Тетекс а да излезат Шкендија и Башкими а за жал најверојатно и Цементара:nesum:

Сакам Беласица да се врати во Прва Лига.Еве искрено многу сакам.Од овие Миравци и Турново единствено за Миравци сакам бидејќи газдата на клубот озбилно си ја сфатил работата за влегување во прва лига а имаат и просек по 500 луѓе на натпревар.
Моја желба за влез во прва лига се Беласица,Миравци и Тетекс а да излезат Шкендија и Башкими а за жал најверојатно и Цементара:nesum:

И Напредок тука некаде е , се бори да не игра бараж ..

а Беласица ако игра бараж , највероватно со БАШКИМИ ИЛИ СО НАПРЕДОК ке игра ... Шкендија мислам ке се извлече ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom