- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.158
- Поени од реакции
- 7.858
Многу добро сфаќаш дека во тој контекст е кажана изјавата, не избегавај.Не рече такво нешто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу добро сфаќаш дека во тој контекст е кажана изјавата, не избегавај.Не рече такво нешто.
Тоа дека го нема последниот збор за трансфери го знаеме веќе. Што не значи дека мора да е против трансферот на Баркли.Многу добро сфаќаш дека во тој контекст е кажана изјавата, не избегавај.
Кој рекол дека Роман одредува?Абрамович не давал више пари за трансфери ама одредува кој да се купи
шо ти значи газда, си игра менаџер
Sent from my iPhone using Tapatalk
Значи секој играч кој ќе потпише за Челзи не му е по мерак на Конте затоа што знаеме дека го нема он последниот зборИ да рече Конте "не го сакам Баркли во екипата", Донев ќе го интерпретира тоа како "епа спомна дека во моментов не го сака, што не значи дека ќе се предомисли и за кратко време ќе биде незаменлив играч кај Конте".![]()
Не зборувам јас за тоа, туку за начинот на кој ги извртуваш работите на начин кој на тебе ти одговара и со тоа секогаш си во правоЗначи секој играч кој ќе потпише за Челзи не му е по мерак на Конте затоа што знаеме дека го нема он последниот збор![]()
Не извртувам јас ништо. Глупо би било да тврдам нешто за што лично немам информации, како што сакаат да прават другитеНе зборувам јас за тоа, туку за начинот на кој ги извртуваш работите на начин кој на тебе ти одговара и со тоа секогаш си во право![]()
Постаро изгледаше, ама сега е главна во управата и се затегнала малце![]()
Се извинувам Донев поќе мајтап за Челзи не прам
![]()
Што вика еден мој другар, ептен коцка трансфер али за 15м, вреди да се коцкаш во денешно време.
Не мислев од финансиски поглед туку од поглед на повреди, само што се опорави после пола година.15 милиони се ситнеж невиден кои Челси би ги троши на 3 рандом ќумбиња од Гана за младинската школа, плус тоа дека Баркли има 24 години. Коцка трансфер беше Марсијал на пример. Детиште кое не знаеш по кој пат ке тргне, дали ке го удри слава по глава, платен 60 милиони фунти на времето.