Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2014
Мислења
5.137
Поени од реакции
6.585
INTER (4-2-3-1):1 Handanovic; 7 Joao Cancelo, 37 Skriniar, 13 Ranocchia, 21 Santon; 11 Vecino, 5 Gagliardini; 87 Candreva, 20 Borja Valero 44 Perisic; 9 Icardi.

Очекуван состав, само Нагатомо на место Сантон и Марио место Гањардини да беа ке беше подобро.

Мора да се освојат трите бода денес, можеби некој ке се смее ама очекувам убедлива победа.
dovolno i 1-0

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Не е доволно, едно газење на директен конкурент за пласман во ЛШ и тоа како ке ја врати самодовербата.

Сезонава во Италија може и неколку бода да биде разликата моѓу прво и 4то место. Тоа ти исто како на факс, да добиеш 6ка е многу тешко, а натаму за до 10ка ти се нијанси...

Имаме одличен тим, спој од искуство и талент. Е сега дали Спалети ке успее да го извади сиот квалитет од играчи како Весино, Скриниар и Икарди кои може да бидат и светска класа, а веќе ги имаме Миранда, Ханданович и Перишич за кои сметам дека веќе се топ играчи.
Гаљардини, Кандрева, Кансело, Валеро, Марио, Брозович... сето тоа се солидни играчи кои не може да постигнат којзнае што, но да го даваат својот максимум како Кандрева до сега може до крај да останеме во борба за скудето...

Но, најмногу тоа зависи од Спалети, засега е на добар пат, затоа и се сметаше за најдоброто засилување на Интер летото...

Верувам дека најмалку ке завршиме 4ти, со минимални корекции во Јануари зошто да не и скудето.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.271
Поени од реакции
13.226
Не си прајте бајрам на паметот со газењево на лацио живи господ!
Да се молиме на бога ранко да биде колку толку присебен и икарди да го посака топката па со господ на помош 1 - 0 да ги добиеме.Има да бидеме на коњ!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.000
ova ni e najbitniot natprevar sezonava, bar do ovoj del od istata, i slednite 2 isto, so fiorentina i roma.
Tuka ke se vidi od sto e napraven ovoj tim, i koj e maksimumot na istiot, ovie natprevari treba da se izigraat ko da se finale na liga na sampioni, do dusa ova vazi za sekoj natprevar kade treba da se dade sekogas maksimumot ali mi ja sfakate poentata. Tuka ako ima mrtvilo, se potfrli debelo, tesko deka bi izdrzile u bitka za direkten plasman vo LS, 4toto mesto bi bilo maksimumot.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Значи многу многу пимплање, им треба 5 минути да ја изнесат топката од нивна половина. Манчини фудбал класика, го нема тој Спалети притисок на нивна половина како што беше случај пред месец два. Второ полувреме ке имаме само 15 минути Интер толку се физички спремни особено Борха кој нигде го нема 2-3 утакмици, тешко дека ке извадиме добар резултат со вакво цепидлачење и некреативност.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ќе сме ги изгазеле :D

Ме потсеќате на вмровците кога носеа розови наочари жими се. Ако не изгубиме треба огномет да се пука на Меаца.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.000
kandreva, najednodimenzionalniot igrac u fudbalot denes, zemal se rasprava so navivacite i pluka nakaj niv, pa za ova bi mu repnal kazna bez razmisluvanje, a toa sledese otkako namesto da primi topka u sesnaesterec po koja ke imavme izgledna sansa za gol, tipot resi da ja osavi da udri prvo na teren po sto normalno otide u gol aut. Idiot, a i perisic mnogu e padnat, realno ja imase sansata na mecot, ocajno reagirase, ama bar ne se kurci ko golemiot toto kandreva.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.504
Врска немаме, место да подигаме игра како одминува сезоната ние во бунар тонеме.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Роки деген, од нога у рака му удара и пенал свири.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.504
Нема везе, затоа и постои Вар, само глејте го дегенот кога свири нешто на кој начин го прави тоа, буквално ни милисекунда не поминува одма се фаќа за свирче и свири, без никакво размислување. Ова копиле колку не има ебено у животот никој не нема, да му ебам све најмило.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.000
0 od utakmica, eve go toa sto go zborev pred nekoj den, u vtoro kakov pad na 90% od igracite, odea bukvalno, nie opsto na toj plan sme ocajni, pa uste posle prodolzenijata so milan, znaev deka istoto ko i so udinese ke ni se desi, sreka sega lazio toa ne go kaznija a i oni potonaa na kraj na toj plan.

ne go polozija denes testot za zal, keljaviov neka prevzema nesto sto e mozno pobrzo a isto i ausilio i sabatini, 2ca igraci mora da se dovedat zimoska sto bi bile materijal za prv tim, i toa so ofanzivni karakteristiki.

Kajgana Shop

На врв Bottom