Mi e sram da prasam, zosto me citirase sea, posto mi e nejasen humorov, pa ce preskoknam ovoj pat.Чекич Трапатони, Чекич Хјуз, Чекич Пјулис, Чекич Хоџсон hhhhhhhhh
Кога ви викав јас дека ЛОврен е махер, вие мислевте ве зезам!fun fact: Ливерпул ја има најдобрата одбрана на домашен терен во ПЛ со примени само 3 голови![]()
Дали чекаше на Man Utd да му учукаат 2 гола дома (3+2=5) за да го постираш овој fun fact?fun fact: Ливерпул ја има најдобрата одбрана на домашен терен во ПЛ со примени само 3 голови![]()
Не, пошто ме заболе за статистикава ама навивачи на Ливерпул немаат со што да се пофалат и вака пробуваат да ја оправдаат на еден начин очајната одбрана.Дали чекаше на Man Utd да му учукаат 2 гола дома (3+2=5) за да го постираш овој fun fact?
Ама, искрено...![]()
А, така ли?Не, пошто ме заболе за статистикава ама навивачи на Ливерпул немаат со што да се пофалат и вака пробуваат да ја оправдаат на еден начин очајната одбрана.
Затоа и пишав fun fact додадено со![]()
What else is newАуу,пост меч интервјуто на Мурињо.Колку глупости изнатреска.![]()
Доволен аргумент за Клоп да не купи ниту еден одбранбен ваљда...fun fact: Ливерпул ја има најдобрата одбрана на домашен терен во ПЛ со примени само 3 голови![]()
Со тој гол пред утакмица две, автоматски си го продужи договорот за 5 години.Доволен аргумент за Клоп да не купи ниту еден одбранбен ваљда...
Отровов остана трејдмарк човече, дури и на фб вчера или завчера ми искочи, факинг Родаст негде имаше коментираноДека треба да се обратиш кај побратимот твој @RickyLFC9 да те снабди со отровот![]()