Green Cola

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.529
Поени од реакции
8.693
Вчера случајно вртејќи по Фејсбук наидов на реклама за некаква си зелена Кока кола. Производот не е од Кока кола компанијата туку некој друг е произведувачот но поима немам кој е.
green-cola-master-muskelmacher-shop.jpg

Вака беше рекламата

Сте слушнале ли за Стевиа? Природен засладувач кој има 0 калории!
Новата GREEN COLA не содржи шеќер, аспартам ниту конзерванси. Засладена со Стевиа ви дава максимално вкусно и здраво уживање! Пробајте ја уште денес!

Некој пробал ова ?

Вчера случајно вртејќи по Фејсбук наидов на реклама за некаква си зелена Кока кола. Производот не е од Кока кола компанијата туку некој друг е произведувачот но поима немам кој е.

Вака беше рекламата

Новата GREEN COLA не содржи шеќер, аспартам ниту конзерванси. Засладена со Стевиа ви дава максимално вкусно и здраво уживање! Пробајте ја уште денес!

Некој пробал ова ?
Не, ама има веќе кокта со стевиа. така да, мање више исто е.

Јас имам видено реклама за ова пред година дена, ако не и повеќе :)

Вака беше рекламата

Некој пробал ова ?
Не е засладен само со Стевиа туку и со сукралоза, пред некој ден гледав состав во продавница, уште еден маркетиншки трик што се шлепа на „здравиот живот“, а те труе подеднакво или уште повеќе од оригиналните што се засладени со шеќер.Мислам дека го полнат Синалко за Македонија.
Еве нешто за сплендата:

Да,и Кока Кола има ваков производ.Само во некои земји го има.Релативно ново е.А,тоа дали е безбеден производ,е знак прашалник.

Од Грција е производов, баш пред 10 минути проверив, има нивна официјална страна, мене ми беше презентиран од 2 убави момиња и едно машко во Тинекс, и не беше лош, денес се е канцер, така да, не е битно, би го пиел.

Од Грција е производов, баш пред 10 минути проверив, има нивна официјална страна, мене ми беше презентиран од 2 убави момиња и едно машко во Тинекс, и не беше лош, денес се е канцер, така да, не е битно, би го пиел.
Vcera go piev, go polnat vo Gorska, civa licenca ne primetiv.[DOUBLEPOST=1514041079][/DOUBLEPOST]
Неколку компании произведуваат вакви сокови.Работата е само дали ќе останеме живи откако ќе се напиеме од нив. :pos::pos:
Eve 24 casa sum dobar :)

денес се е канцер, така да, не е битно
Да, тоа е едно од најчестите оправдувања и тешења за своите лоши одлуки кога станува збор за исхрана.
Keep up the good work.

Да, тоа е едно од најчестите оправдувања и тешења за своите лоши одлуки кога станува збор за исхрана.
Keep up the good work.
Дај тогаш ,,здрава'' алтернатива за ваквите сокови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom