Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.690
Поени од реакции
21.182
Шизофренијата возеше пунто старо 20 години низ улиците на Скопје глумеејќи сиромав човек, надеваајќи се дека ќе наплати и патни трошоци за тоа што се возеше низ градов.
Не му е лесно на човеков, со таква дијагноза тешко дека некоја институција ќе сака ваков пациент, само жално е што пропаѓаајќи во дупката без дно повлече со себе многу невин народ.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.202
Чекајте море луѓе, овие сериозно забраниле достава на дистрибутери од 7 сабајле до 6 навечер?

Nikola Nini

Doktor bez nauka
Член од
5 септември 2017
Мислења
353
Поени од реакции
179
Шизофренијата возеше пунто старо 20 години низ улиците на Скопје глумеејќи сиромав човек, надеваајќи се дека ќе наплати и патни трошоци за тоа што се возеше низ градов.
Не му е лесно на човеков, со таква дијагноза тешко дека некоја институција ќе сака ваков пациент, само жално е што пропаѓаајќи во дупката без дно повлече со себе многу невин народ.

11 god kola nema vozeno srekjan nema zaboraveno :D

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
Села: Премиерот нека смисли позиција заменик премиер за носење бурек, ќе ја дадам на ДУИ

Груби: Ќе предложам Села да биде министер за носење бурек

Села врши сериозен притисок на владината коалиција, Мемеди пред излегување од извршната власт

Ахмети: Партијата на Села е несериозна партија со само двајца пратеници

Колку неуверливо делува приказната која се обидуваат да ја продадат во јавноста ДУИ и Алијансата а Албанците дека постои некаков судир помеѓу нив, и сето тоа се случува баш откако Села „испазари“ еден пратеник со ДУИ и остана ама баш индиферентен према тој трансфер, или продажба, кој знае. Што се нема да се сервира во јавноста само и само незадоволството од владеењето на ДУИ да не испорача албански гласови кај БЕСА. И прават политички рекет во меѓувреме.

Prafa gragxanska Vlada sea na Alјi Al Zajasi i Selja za sekoj pratenik ke im otstapi po edno Ministerstvo, ako nema dovolno ministerstva kje izmislat ako se prafi gragxani heroi.

S

silmarillion

Гостин
11 god kola nema vozeno srekjan nema zaboraveno
Ја има возено низ Кисела Вода навечер кога нема никој па идел накај Водно. Зборат луѓе ја вежбал лажи вера со ручна и пуна.

Имал озвучење унутра од кванташки здиплено за ич пари и само една песна идела...

Nikola Nini

Doktor bez nauka
Член од
5 септември 2017
Мислења
353
Поени од реакции
179
Ја има возено низ Кисела Вода навечер кога нема никој па идел накај Водно. Зборат луѓе ја вежбал лажи вера со ручна и пуна.

Имал озвучење унутра од кванташки здиплено за ич пари и само една песна идела...

Gde si bila kad sam bio niko da ne ja rokal :D

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
На 21 декември турија 2 украса во Скопје...прва победа и тендер за Петре! Да му се множат...

S

silmarillion

Гостин
Gde si bila kad sam bio niko da ne ja rokal :D
Таа ќе иде кога ќе искочи од ќорка.

А сега е ко је она тврда глава, што до подне увек спава...: )))))

На 21 декември турија 2 украса во Скопје...прва победа и тендер за Петре! Да му се множат...
Помизерна предновогодишна атмосфера немало никад. Ни украсено, ни некоја атмосфера, ништо. Цел декември цел свет бруи само кај нас ништо.

Последно уредено од модератор:
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
Таа ќе иде кога ќе искочи од ќорка.

А сега е ко је она тврда глава, што до подне увек спава...: )))))

Помизерна предновогодишна атмосфера немало никад. Ни украсено, ни некоја атмосфера, ништо. Цел декември цел свет бруи само кај нас ништо.
Работел не работел Петре си зема плата и си врши партиски бизнис гајле му е 4 години е обезбеден...после ќе го турат пратеник или министер има 0 мотивација да работи.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.155
Поени од реакции
16.293
Села: Премиерот нека смисли позиција заменик премиер за носење бурек, ќе ја дадам на ДУИ

Груби: Ќе предложам Села да биде министер за носење бурек

Села врши сериозен притисок на владината коалиција, Мемеди пред излегување од извршната власт

Ахмети: Партијата на Села е несериозна партија со само двајца пратеници

Колку неуверливо делува приказната која се обидуваат да ја продадат во јавноста ДУИ и Алијансата а Албанците дека постои некаков судир помеѓу нив, и сето тоа се случува баш откако Села „испазари“ еден пратеник со ДУИ и остана ама баш индиферентен према тој трансфер, или продажба, кој знае. Што се нема да се сервира во јавноста само и само незадоволството од владеењето на ДУИ да не испорача албански гласови кај БЕСА. И прават политички рекет во меѓувреме.

Prafa gragxanska Vlada sea na Alјi Al Zajasi i Selja za sekoj pratenik ke im otstapi po edno Ministerstvo, ako nema dovolno ministerstva kje izmislat ako se prafi gragxani heroi.
пишав јас поодамна, за албанските партии министерство за овчарство, за сељо министерство за чункологија

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.409
Поени од реакции
7.865
пишав јас поодамна, за албанските партии министерство за овчарство, за сељо министерство за чункологија
Нема потреба од такви стереотипи, тоа шо повеќето од политичарите кои ги „претставуваат„ етничките албанци од МКД се создадени од разни безбедносно разузнавачки структури ни оддалеку не значи дека има дефицит од разумни и образовани албанци во Македнија, некој само сака да наметне такво мислење, кај сите нас.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
Грујо во пунтото ќе остане како симбол за еден од најсрамните падови во политиката во Европа од 1945 година наваму.
Ќе го памтиме Грујо како најуспешен политичар во МК за 50 години го изгради Скопје, направи патишта и тепаше 11/1 на избори...никој нема да биде блиску до него. Ќе праиме муабет за 20-30 години. Сега е непопуларен зошто Верушевски и Заев и Сорос му направија намештаљка. Кога ќе слегне прашината ќе се видат неговите дела...После Тито Грујо има направено најмногу за Македонија да звучам комуњарски...нали модерно е во „Животов“.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Ќе го памтиме Грујо како најуспешен политичар во МК за 50 години го изгради Скопје, направи патишта и тепаше 11/1 на избори...никој нема да биде блиску до него. Ќе праиме муабет за 20-30 години. Сега е непопуларен зошто Верушевски и Заев и Сорос му направија намештаљка. Кога ќе слегне прашината ќе се видат неговите дела...После Тито Грујо има направено најмногу за Македонија да звучам комуњарски...нали модерно е во „Животов“.
Аха, трипај си ти и понатаму... Ќе видиш за 10тина години кога ќе секнат парите што Македонија ги зема од кредити, бидејќи Грујо и компанија земаа еден куп кредити и веќе се натрупаа камати што треба да се плаќаат, како сè тоа ќе се одрази на грбот на обичниот работник. Сигурно нема Грујо и фамилијата да донираат од нивните богатства за да ја спасуваат држават.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom