За форумџиите кои беа на собиранката! И останатите кои некогаш биле на собиранка !

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Гарфилтчо мислев дека е постар и посериозен, а тој жив одлепен да ти бил. :)
Другите, горе-долу, тие беа.

Не е поврзано со собиранката, ама на пример кога ја видов Бибика првпат се изненадив - беше мнооогу поубавa одошто ја замислував.
И Јаковчо ме изненади со изглед - очекував некој мал, ситен, стар изветреан, а тој да ти бил лепотица. :)

П.С. Мене баш ме интересира тие што ме запознале како ме замислувале претходно. На времето, на eден друг форум, ми правеа профил како 30 годишен, сака скара и пиво, по Скопје се шeта по книжарници и саеми. :) Задрт комуњара фамилијарно. :)

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Mene Tiff mi se vide nekako kako:
како 30 годишен, што сака скара и пиво, шета по Скопје по книжарници и саеми. :) Задрт комуњара фамилијарно. :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Thief ја не те упознав на собиранкава, али те глеав на сликиве од собиранкава, и се пропадна у вода.

Те замислував сосема поинаку, сосема друг човек, негде 30 и нешто години, така ретка косица, скоро опаѓана, малце некој брк, со брадица, и така човек кој се расправа со книги, иде на културни манифестации и што знам што, али јебига све отиде у вода. :)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Абе тетовска работа кој одкој за никаде, еве одма да си кажам ние велешаните сме најубави и најпаметни!

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Е не е така!!! Ние гевгеличани сме најубај! Знае зошто? На сонце сме растени додека вие пиете вода филтрирана во топилница :kez: :pos:

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Mislev Louweed ima kosa i toa dugacka
Mislev ima mnogu kopiljaci (ko mene) na forum ama toa da ti imalo i postari i odkaceni luge ama u glavno site bea(i use se) super

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Од кај па сеа гевгеличани ги најде. Се знае како одат работите први се велешани-најубави и најпаметни, втори се охриѓани-втори се у убавина а у памет не, трети се скопјани ама тоа е затоа шо пола од нив се измешани-пола велешани пола останатиот дел од Македонија. Значи сума сумарум Велес е центарот на Македонија. :bip:

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
vardarce - го замислував со подолга коса
tha'bitch - АКО НЕКОЈ УШТЕ ЕДНАШ СПОМНАЛ ДЕКА ПОДОЛГА КОСА И Е ПОУБАВА ЌЕ ГО ТЕПАМ!!! КРАТКА И Е 100 ПАТИ ПОБОЉЕ!!!
sch00lgirl ја замислував 2 метра
Acid go zamisluvav so podolga kosa
Garfield мислев дека е помлад
Misticen ми беше според очекувањата
Dwa го замислував за посериозен дечко
RealGirl мислев дека има црна коса
Jakov мислев дека има подолга коса
Bushav мислев дека е толку бушав што кога ќе го видам ќе се извадам од памет
vodkamixx се изненадив кога видов дека е толку млад, мислев дека е грд старец, а он бил убав младич
Еко1 го замислував малце постар, ама испадна дека е млад
Duffy мислев дека има 16 години
MrNo мислев дека и колку мене (15 години).
Insane мислев дека е откачен тип, а он испадна бетер :)

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Јас таман кога почнав да правам профили од кајганџиите ме фати пивото.... е сега да не почнам да ви редам кој како ми изгледаше :pos: :pos: :pos: .... сума-сумару сите мрдавте лево-десно.... а јас бев најстабилен.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
vardarce напиша:
Од кај па сеа гевгеличани ги најде. Се знае како одат работите први се велешани-најубави и најпаметни, втори се охриѓани-втори се у убавина а у памет не, трети се скопјани ама тоа е затоа шо пола од нив се измешани-пола велешани пола останатиот дел од Македонија. Значи сума сумарум Велес е центарот на Македонија. :bip:
Знаеш како велешани се самоубиваат? Се шетаат по градски парк на чист воздух и одат на излет т.е. на капење на евакуационите води од топилница коишто по некоја случајност некој, некогаш, ги нарекол езеро Младост :baeh: :pos: :pos: :pos:

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Види сеа Еко..немој да се врејџаме...ако сакаш баш да знаеш ЈАС бев таму најстабилна,во секоја смисла на зборот,а особено од аспект на пивото..леллеееее..колку сум изненадена од пивото!!..па..па..такво нешто не очекував!! Сеа, додуша,малку, кај кикириките кикснав,ама ништо па толку страшно,шо?:pishtoldz

Никого не замислував и никакви очекувања немав.
Најпријатно ме изненади младоликоста и брзозборките на Гарфилд,останав без здив од НЕГОВАТА ПОСВЕТЕНА МИ КНИГА.

Сите заедно ми делуваа како БИГ ХЕПИ ФЕМИЛИ,како да ги знам 100 години,ги гаѓав со кикирики а они мене со насмевки. :)

И Јаков и Тиф ме изненадија страшно,па ја нив ги знам од порано бе!!:kez:

Еко бејб,НЕЗАБОРАВЕН СИ!:nesvest:

И морам да повторам: ЛЕЛЕ КОЛКАВИ КРИГЛИ ПИВО!!!!:ija:

Член од
19 јануари 2006
Мислења
257
Поени од реакции
0
Еј стварно Бушав не е толку „бушав“??:icon_lol:И јас така го замислувам(со мнооогу голема и бушава коса):pos:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
RealGirl - ја замислував као некое мало девојченце, со црна коса, така пуничка, а може и со наочарчиња.... аааааааа тааааа да ти била плавуша, ај плавуша, маме му јебем и убава бe, абе кај убава па и висока. :):pos: :pos: изгледа така ми е никот а? па вистинска девојка да замислуваш така а :je:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
bibika напиша:
Види сеа Еко..немој да се врејџаме...ако сакаш баш да знаеш ЈАС бев таму најстабилна,во секоја смисла на зборот,а особено од аспект на пивото..леллеееее..колку сум изненадена од пивото!!..па..па..такво нешто не очекував!! Сеа, додуша,малку, кај кикириките кикснав,ама ништо па толку страшно,шо?:pishtoldz

Никого не замислував и никакви очекувања немав.
Најпријатно ме изненади младоликоста и брзозборките на Гарфилд,останав без здив од НЕГОВАТА ПОСВЕТЕНА МИ КНИГА.

Сите заедно ми делуваа како БИГ ХЕПИ ФЕМИЛИ,како да ги знам 100 години,ги гаѓав со кикирики а они мене со насмевки. :)

И Јаков и Тиф ме изненадија страшно,па ја нив ги знам од порано бе!!:kez:

Еко бејб,НЕЗАБОРАВЕН СИ!:nesvest:

И морам да повторам: ЛЕЛЕ КОЛКАВИ КРИГЛИ ПИВО!!!!:ija:
А тебе ти се врати притисокот од прошетка? :pishtoldz :pos:

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58