Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некаков ефект доколку пред тренинг се пие кафе, пример Nescafe 3 во 1 или слично? Лично неам осетено некоја промена... А и незнам каков ефект се постигнува во споредба со pre - workout зашто неам пиено pre workout досега.
1 lajce kafe i 1 limenka kokakola 20 min pred trening i ke osetis razlika ito kako :)

Ја фрлив паковката, истиот е magic, го произведува дооел панорама охрид, мислам дека само peanut butter пишуваше горе и 100% peanuts, ваљда го пакуваат за стокомак специјално, ако памтам добро и magic беше од дооел панорама?

Конечно го земав денес овој од Стокомак, ист е скроз само црвена позадина наместо плава и не пишува Magic. 48 денари vs 70 во Тинекс за иста грамажа :).

Што велите за шејков за пред тренинг
1 банана
500 млл млеко
150 грама кофеин
3 грама бета аланин
Се извинувам не сум користел никогаш сега го видов шејков
Ова кофеинов како да го внесам во форма на прав го има ли во аптеки исто како и бета аланинот?
Дали има нешто штетно тука да знам дали да почнувам прочитав дека е природна база се

1 банана
500 млл млеко
150 грама кофеин
3 грама бета аланин
Ова кофеинов како да го внесам во форма на прав го има ли во аптеки исто како и бета аланинот?
Дали има нешто штетно тука да знам дали да почнувам прочитав дека е природна база се

абе подобро веј + кафе пред тренинг нема ништо ), ако ти се допага вкусот можеш да го пиеш и овој ама некаква реална корист од тој шејк негледам

1 банана
500 млл млеко
150 грама кофеин
3 грама бета аланин
so sakas da postignis so ti treba sejk za pred trening ? :) ako imas nedostig na energija i sila ke si jadis povejke jaglenohidrati pred trening. ako odis na trening da recime vo 18casot,togas obrokot treba da ti bide 2 sati pred treningot,varen kompir ili oriz so 200 grama pilesko a pola sat pred trening 5 grama kreatin,5 grama bcaa i 5 grama l glutamin i ke imas i sila i energia,se so e potrebno za pred trening. so kofein nisto nema podobruvanje samo gubis vreme. odma posle trening isto 5 grama kreatin 5 grama bcaa 5 grama glutamin i doza whey podobro nema :)

јади како човек 2 саат пред тренинг, пола сат пред тренинг кафеин и бета аланин ако ги имаш

кафеин има у таблети

1 банана
500 млл млеко
150 грама кофеин
3 грама бета аланин

Најверојатно имаш грешка во кофениот и се работи за милиграми а не грами.

150-250мг. кофеин се доволни.

Бета-аланинот треба да го конзумираш подолг временски период за да го покачи нивото на карнозин во мускулите. Ако конзумираш повеќе од 5 г. наеднаш можиш да осетиш чешање, пецкање и не е баш пријатно чувство.

Во врска со млекото и бананата - пола сат до сат пред вежбање.

Пробал некој од стокомак замрзнати плескавици говедски? 450г за 100ден глеам нешто пишува дека од кавадарци се мак производ ваљда нема мн глупости ставано а и ефтини се, убави се укусни малку појќе сол има ама не е страшно

150 грама кофеин

Најверојатно имаш голема грешка 150 грама кофеин и ќе ти пукни срцето... Мислиш на 150 милиграми, епа вака ако веќе сакаш да земеш pre-workout тогаш оди и земи бидејќи има одредена формула која е тестирана од професионалци и која е 100% природна, ако сакаш привремен стимуланс кој ќе те поттикен да вежбаш малце повеќе тогаш инстант кафе/еспресо/нескафе па и турско кафе ќе ти помогнат ама ни со едното ни со другото немој да мислиш дека ќе ја исфрлиш теретаната преку прозор нема.

1 банана
500 млл млеко
150 грама кофеин
3 грама бета аланин
Не сум експерт ама мислам дека имаш грешка во кофеинот. Многу е тоа 150 грама кофеин.
Можеби мислиш на помалата мерна единица, милиграми?

Путерот од кикирики, ако не јадеш леб, со што оди најдобро?

Јас на оризови галети го мачкам понекогаш.
Јас вакви зедов, едно паковање цел месец неможам да го изедам, грдотија. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Јас вакви зедов, едно паковање цел месец неможам да го изедам, грдотија. :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Е сега после еден месец стоење отворени стварно се грдотија :D.
Можеш да пробаш и посолени или со вкус на пуканка или нешто, може боље ќе ти бидат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom