Фан Клуб: Интер

Сантон, Ранокија и Нагатомо се последните играчи од шампионските дни :) Сантон со тогашни 19-20 години го издоминира Роналдо во Манчестер :) и срце ми се пара кога некој од нив е стартер и Миранда лепрозниот е ВД капитен.

Спалети е дефинитивно најзаслужен за резултатите на тимот. И минатите сезони имавме добри играчи, а резултатите беа катастрофа.

Жал ми е што некои играчи не добиваат шанса, но ке почне Спалети повеќе да ротира кога ке играме во купот. Да добие шанса и Кансело како бек, Карамох, Пинамонти и Едер во нападот.. мислам дека квалитетот кај овие играчи е неспорен, но треба да добијат шанса да да покажат дека вредат.

Дури и Ранокиа може да стане класа покрај Скриниар. И онака Миранда има 34, па не може да очекуваме уште долго да игра на ова ниво, а недостигаат голови со глава од прекин, Ранокиа во овој тим е можеби најдобар за таа улога.

Колку знаат да излажат резултатите во краток период понекогаш ..поради сплет на околности и неиграње во Европа каде што за момент сме на првата позиција посакавме во тимот да останат инвалидите Ди Амброзио,Сантон,Ранокија и Нагатомо..а со години ги плукаме и пцуеме ..

Треба малце да се спуштиме на земја бидејќи има уште многу до крајот ..Лацио вакви такви вчера му ја свртија на Сампдорија и сеуште ни дишат зад врат

Никој не сака да остане Сантон во екипа, ама Ранокија не гледам зошто да го даваме, ок е за ротација.

Колку знаат да излажат резултатите во краток период понекогаш ..поради сплет на околности и неиграње во Европа каде што за момент сме на првата позиција посакавме во тимот да останат инвалидите Ди Амброзио,Сантон,Ранокија и Нагатомо..а со години ги плукаме и пцуеме ..

Треба малце да се спуштиме на земја бидејќи има уште многу до крајот ..Лацио вакви такви вчера му ја свртија на Сампдорија и сеуште ни дишат зад врат

Jas otkako te chitam na forumov, sekogash imash da kazhish neshto negativno. Go cekam denot ko che rechish: "Dragi forumdzii, nemam nikakva zamerka za timov, zadovolen sum!" :)

Xhoni ne e svesen deka vo Italija ima pravila koi nalagaat da imas italijanci u ekipa, isto taka i igraci koi bile del od primavera ekipata, taka da nema nisto cudno sto ovie se zadrzani.
A mene kur me boli iskreno cije ime stoi na dresot, odnosno prezime, neka igra santon ko sea so kievo, slobodno neka prodolzi da bide starter, ok e, mizerija od igraci se istive so godini, ama eve gleame sto se deshava koga ke dojde asalen trener u timov.
Inace posle murinjo, iako e mozebi rano za vakov zaklucok, mislam deka spaleti e najdobroto reshenie za trener na timot, i dobro promislen poteg na novava uprava, a ne izbrzan ko gasperini, de bur, stramacioni pa i vrakanjeto na mancini.

Xhoni ne e svesen deka vo Italija ima pravila koi nalagaat da imas italijanci u ekipa, isto taka i igraci koi bile del od primavera ekipata, taka da nema nisto cudno sto ovie se zadrzani.
A mene kur me boli iskreno cije ime stoi na dresot, odnosno prezime, neka igra santon ko sea so kievo, slobodno neka prodolzi da bide starter, ok e, mizerija od igraci se istive so godini, ama eve gleame sto se deshava koga ke dojde asalen trener u timov.
Inace posle murinjo, iako e mozebi rano za vakov zaklucok, mislam deka spaleti e najdobroto reshenie za trener na timot, i dobro promislen poteg na novava uprava, a ne izbrzan ko gasperini, de bur, stramacioni pa i vrakanjeto na mancini.

Preteruvas i ti malce, eden od 5 dushi ce se pogodi i da ne sakash. :D

А замислете да ги земевме летово најавуваните трансфери што ќе беше :D
Пролет во Милано ?

Свесен сум многу добро за тоа дека треба да има одреден број на Италјанци во екипата но јас кога ги критикувам нив тогаш сметам дека треба да бидат резерви во составот, а не да бидат главна оска во одбраната со години..неможи од толку донесени десни бекој во последните години ниту еден да не се погоди подобар од Ди Амброзио и да не му фати место..срамота е бе Ди Амброзио келнерот што неможи појќе од 5 шпринта да напрај да игра пред тебе и тоа неприкосновен првотимец да е...резил.

Како што ти пишав,Киево не беше никаков репер за целиот тим и најдобро ќе биди да го заборајме тој натпревар бидејќи игравме со дрогиран и истрошен противник..доволно е само да се сетиш како игравме една недела претходно против Каљари на гости каде тотално не издоминираа и можеа да не потопат ако Ханданович не се повампири.

Мора едноставно да се спуштат на земја и да играат со ладна глава бидејќи ваква шанса во овие услови да обезбедат место во ЛШ тешко дека би имале во наредните години доколку не успеат во зацртаната цел.[DOUBLEPOST=1512437493][/DOUBLEPOST]
А замислете да ги земевме летово најавуваните трансфери што ќе беше :D
Пролет во Милано ?

Кои најавени трансфери?..Ди Мариа и Наинголан?..Кандрева и Перишич за Ди Мариа моментално се Нејмар....Наинголан неможеше никако да дојди и џабе си праевме филмој за него,исто и за Видал кој беше нереална желба....Кансело и Далберт кои подолговреме се маткаа да ги купат ги донесоа,ама не ги играат па кога ќе видиш исто како да ги немаме.

92 miliona sosVe bonusi brat4e
hhhhhh
Na 26ti zakazani pregledi...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Na 2 mesta pro4itav 92 na edno 105 pa ja napisav ona poubavata cisto za uteha :D

So godisna plata od 9mil i inicijator za transferot imala negovata agentka toest zena toest aj da ne ja pcueme pred vreme da po4ekame do januari.

Da ga e*am ako e to4no :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom