INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 3.815
- Поени од реакции
- 6.373
Демонтажа само ова картелче Лоповдонија тоа е спасот.
U temel imame problemiДемонтажа само ова картелче Лоповдонија тоа е спасот.
Ќе имаме ли дежа ву, само со сменети улоги, еве го и Ордановски во улога како Миленко на времето.ЕДНОГЛАСНО И БЕЗ СРАМ: Членовите на ДИК нема да ги враќаат бонусите, туку јавно ќе ја објавеле одлуката со која си доделиле по пет плати
http://bbcnews.me/ednoglasno-bez-sram-chlenovite-na-dik-nema-da-gi-vrakaat-bonusite-tuku-javno-ke-ja-objavele-odlukata-koja-si-dodelile-po-pet-plati/
Ќе имаме ли дежа ву, само со сменети улоги, еве го и Ордановски во улога како Миленко на времето.
http://www.libertas.mk/a-kolkava-e-platata-na-nashiot-omilen-bejli/
Ima vo Vmro neizvalkan ?Па нема одма да се наплаќа, уште предходниве не се осудени а а овие одат по нивни стапки.
Но ако ВМРО избере некој неизвалкан или барем анонимус, ете им шанса за брзо враќање на власт, овие многу брзо ќе го потрошат кредитот, половина од мандатот ако истераат.
Можеби има, голема партија секакви има. Или пак доволно е само да не е многу експониран.Ima vo Vmro neizvalkan ?
нема мои, јас пишувам за општи работи, не за партиски Собранието, СЈО а сега и ОЈО, си станаа сам газда, сам паша... А судството го пристегнаа во друга крајност, сега судат и противправно и без правен основ и без логика...Ајде нека немам поим Дека твоиве имаа поим ќе си слават нова година со месни нарезак и макарона у Ц оддел.
pravnik si pa da kazes sto e pravna logika i osnov ?нема мои, јас пишувам за општи работи, не за партиски Собранието, СЈО а сега и ОЈО, си станаа сам газда, сам паша... А судството го пристегнаа во друга крајност, сега судат и противправно и без правен основ и без логика...
има ли во сдсм неизвалкан ?? едно време Гошев се декларираше со чисти раце па му открија медиумите плацот во Гевгелија, а сега имал и грдосии во градот..Ima vo Vmro neizvalkan ?
Milosovski popovski mickovski i ilce gebels se kandidati[DOUBLEPOST=1512568928][/DOUBLEPOST]Можеби има, голема партија секакви има. Или пак доволно е само да не е многу експониран.
Nema isto dok sekerinska e uste na pozicija mi se gadi od Sdsmима ли во сдсм неизвалкан ?? едно време Гошев се декларираше со чисти раце па му открија медиумите плацот во Гевгелија, а сега имал и грдосии во градот..
Исто и Нано Ружин, на времето неговите му се смееја зошто возеше спачек, сега џипои со луксембуршки таблици вози, како на бејли му е статусот....
пак ја спинуваш работата., не дискутирав за тоа, за упадот си има постапка; ..кај нас се створи тираниска клима, дека може се што сака да се изгласува во собрание а нема кој да го оспори, ниту председател ниту уставен суд... а го најавуваше тоа Андов уште во јануари, па имавме и разговорот меѓу Фрчковски и Геровски....pravnik si pa da kazes sto e pravna logika i osnov ?
Gi gledase snimkite od sobranie? ne ti e dovolen osnov toa ?
Милошевски го имаше во снимките и Илче..Milosovski popovski mickovski i ilce gebels se kandidati