INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
Ситна роба - дуќанчињаеве ти тема.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ситна роба - дуќанчињаеве ти тема.
„Сакаат да ме киднапираат бидејќи застанав во одбрана на украинскиот народ. Сакаа тоа да го направат тајно, но не им успеа“, изјави Сакашвили пред толпата собрана на улица.
Исто како што ја оправи Грузија.Одкако ја сјебаа Украина, он ќе ја оправувал![]()
Оти си мислат дека им дошол спасителот, слично како кај нас, чекаме друг да ни ја заврши работата.А кој таков има тој да се меша у Украина? Нели беше таму Грузиец ли која пичка матерна? И зашто у сред украина грузиец им толкава поддршка од локално население?
2008г беше, па @Let 3 ни споредуваше колку неуспешна била руската војска бидејки имала поголеми загуби од американската за време на бомбардирањето на Србија.Da toj Saksvili bese pretsedatel na Gruzija koga 2007 ja napadna Ruskata baza vo juzna Osetija i ubi 12 ruski vojnika.
Prakjanje Rusite treta armija so 70.000 vojnika i za 3 dena pepel gi napravija i im zemaa 30 % od teritorija plus sankcii za trgovija, gi utepaa vo poim
Pa da imaa zagubi poso vlegoa pesadiski ne gi bombandiraa 80 dena ne se ligaveja2008г беше, па @Let 3 ни споредуваше колку неуспешна била руската војска бидејки имала поголеми загуби од американската за време на бомбардирањето на Србија.
2008г беше, па @Let 3 ни споредуваше колку неуспешна била руската војска бидејки имала поголеми загуби од американската за време на бомбардирањето на Србија.
Pa da imaa zagubi poso vlegoa pesadiski ne gi bombandiraa 80 dena ne se ligaveja
4 aviona i okolu 100 mrtvi imaa Rusite
Gruzijcite okolo 1000 zagubi i site avioni
А кој таков има тој да се меша у Украина? Нели беше таму Грузиец ли која пичка матерна? И зашто у сред украина грузиец им толкава поддршка од локално население?