Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Вие барем имате поделено на повеќе членови различни обврски, кај нас се е паднато на мој грб. Да не беше Маринети јас ќе требаше и за Погба и дресовите да замарам :unsure:

Најмногу имаме ко вашиот. :(

Претпоставувам, ама тоа би значело дека логиката ти е дека работам за Bleacher Report, па сум земал да копам статистики, да барам рекорди. Што си е совршена јунајтед фан лоџик, ама сепак...

Taка си е, исто и Хасан работи за Bleacher report :pos:

Коментаторот на СК1 пет минути во живо плаче и жали за отказот на Славен Билиќ од В.Хем.

Професионалност на ниво :yid:

Мојс кога дадоа гол ко лига да освои :ROFLMAO: Мило ми е што се врати во лигата таков лик, мислев дека ќе го вратат во Евертон пак ама и во Вест Хем мислам дека ќе се снајде. Вест Хем ми се мистерија сезонава, немаат толку лош состав колку што се ко брод без кормило. Билич многу ги опушти некако, ваљда сакаше некој пристап ко Раниери да проба.

Мојс кога дадоа гол ко лига да освои [emoji23] Мило ми е што се врати во лигата таков лик, мислев дека ќе го вратат во Евертон пак ама и во Вест Хем мислам дека ќе се снајде. Вест Хем ми се мистерија сезонава, немаат толку лош состав колку што се ко брод без кормило. Билич многу ги опушти некако, ваљда сакаше некој пристап ко Раниери да проба.
Vrv bese slavjeto na Moyes koga na Fulham koi patem bea posledni togas im dadovme gol za 2-1, toj GIF i da sakas ne mozes da go izbrises od memorija.

ezgif-4-4c3f957025.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom