Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Вие барем имате поделено на повеќе членови различни обврски, кај нас се е паднато на мој грб. Да не беше Маринети јас ќе требаше и за Погба и дресовите да замарам :unsure:
Најмногу имаме ко вашиот. :(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Претпоставувам, ама тоа би значело дека логиката ти е дека работам за Bleacher Report, па сум земал да копам статистики, да барам рекорди. Што си е совршена јунајтед фан лоџик, ама сепак...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.751
Taка си е, исто и Хасан работи за Bleacher report :pos:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Коментаторот на СК1 пет минути во живо плаче и жали за отказот на Славен Билиќ од В.Хем.

Професионалност на ниво :yid:

P

psychostasia

Гостин
Мојс кога дадоа гол ко лига да освои :ROFLMAO: Мило ми е што се врати во лигата таков лик, мислев дека ќе го вратат во Евертон пак ама и во Вест Хем мислам дека ќе се снајде. Вест Хем ми се мистерија сезонава, немаат толку лош состав колку што се ко брод без кормило. Билич многу ги опушти некако, ваљда сакаше некој пристап ко Раниери да проба.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мојс кога дадоа гол ко лига да освои Мило ми е што се врати во лигата таков лик, мислев дека ќе го вратат во Евертон пак ама и во Вест Хем мислам дека ќе се снајде. Вест Хем ми се мистерија сезонава, немаат толку лош состав колку што се ко брод без кормило. Билич многу ги опушти некако, ваљда сакаше некој пристап ко Раниери да проба.
Vrv bese slavjeto na Moyes koga na Fulham koi patem bea posledni togas im dadovme gol za 2-1, toj GIF i da sakas ne mozes da go izbrises od memorija.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom