После пропаднати договори со неколку кинески фирми, овие дојдоа од нигде никаде, и оп го земаа тимот.
Ја бев меѓу првите што пиша кај нас дека ептен нешто смрди, чак и пишав дека ова може се перени пари на Берлускони, и ништо чудно тој да го купи тимов за bargain price, како што пишале Форбс.
ЊЈ тајмс највише се заинтересирал за причава ради Елиот фондот, кои се еден од најголемите мршојадци у тој бизнис, маме ебавале на цели држави, а не на двајца анонимуси од кинеско село некое .
Очигледно е дека не е на арно работава, ама па мие као навијачи шо кур да праемо.
Мене једино ме предомисли малце овој Фасоне, ми седеше ко господин човек, колку што може да биде господин некој што бил поврзан со Интер, али ете или и он е некоја си калакурница од човек, или и него го преебале.
Ќе видимо до јануар што ќе биде. На крај краева ова може да испадне и добро за Милан, па да се продаде тимот на некој саглам чуек, да му ебем мајката.
Годинава свекако отиде у курац, а тоа што Монтела е уште тренер на Милан е најголема мистерија на 21-от, поголема и од бразилскиот Азис што неможе ни у Бенфика место да фати
И кур да пушите, ја уште викам дека Биља, Кеси и Бонинаторот се топ засилувања, и со подобар тренер тимов е способен за борба за ЛШ