the clip that shocked Bulgaria

В Г'рција требваше да објаснјавам че не сам од МК а од БГ за да ми дадат пиво в бар...В Словенија в магазин ми извикаха полиција зоштото взели б'лгарскија ми език за македонски.Показах лична карта и полицаите ми се извиниха. Та кои се швркнати? За пред Свето де.Не пред тебе.
Е пред вакви факти, ја мислам да го затвориме форумов и да бегаме дома. Готово, не окупираа. :tapp:
Зар очекуваш некој да ти поверува на ова, или само да го кажеш работава? ти стои во резиме на работа?! Мочко!

В Г'рција требваше да објаснјавам че не сам од МК а од БГ за да ми дадат пиво в бар...В Словенија в магазин ми извикаха полиција зоштото взели б'лгарскија ми език за македонски.Показах лична карта и полицаите ми се извиниха. Та кои се швркнати? За пред Свето де.Не пред тебе.
Прекини да лажеш татар , патувам често низ еу , и живеам во држава на еу.Македонците се едни од најценети , најпоштени жители во Европа .Постојат изолирани случаи а тоа се нашите борци за права кои во странство ни за жива глава не се пишуваат албанци , па кога ке направат срање а друго и ништо не знаат , тогаш во весниците пишува државјанин на МК извршил кражба , силување,убиство , дилал дрога и сл. А за бугарите и румунците , со самото спомнување лугето се држат за џеб , демек ве знаеме од вчера па сега ке продаваш муда за бубрези тука :nenene:.Абе не во еу и на марс да ве примат никогаш нема да станете марсовци , тоа е менталитет , може да те завиткаат и со најубавата украсна хартија и со најубавата машна одозгора , смрди од внатре пријателе , смрди многу.

Е пред вакви факти, ја мислам да го затвориме форумов и да бегаме дома. Готово, не окупираа. :tapp:
Зар очекуваш некој да ти поверува на ова, или само да го кажеш работава? ти стои во резиме на работа?! Мочко!

Не бе друже, чекај да го протолкувате хипотетички :)

Не му дале пијачка, ама сепак го пуштиле во барот да влезе :) :) :)

Словенија која ни е најголем поддржувач, сакале полиција да му викнат полиција....

И сето тоа за еден ден :) :) :)

Не бе, не е швркнат....зошто да е :) :)

"Rizospastis" 1922

sg4909.jpg

Во 1944 година, црквата „Пресвета Богородица„ во центарот на Скопје е запалена од страна на бугарската фашистичка окупаторска војска, при што целосно изгореле иконостасите и живописите во храмот. „Мајка и„ на МПЦ некако не си го негувала чедото !

Копиран статус од facebook на Мишко Талески

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom