Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро де, не е официјално, но читав дека се блиску до негов потпис за во јануари. Симеоне го сака ептен.
Знам ама од друга страна Џампаоло и Фереро викаат дека нема теорија да го пуштат у јануари.

И Интер се наводно заинтересирани ама тоа летоска дури ќе има наддавање.

Има откупна клаузула од 25 мил евра, а Фереро како со Шик ќе проба да извлече 40 мил со влучени бонуси. Демек Атлетико се договорил за оваа сума.

23659410_1038308409642551_8257975223419555163_n.jpg

Има откупна клаузула од 25 мил евра, а Фереро како со Шик ќе проба да извлече 40 мил со влучени бонуси. Демек Атлетико се договорил за оваа сума.
kako ako otkupnata klauzula e 25, ke dogural do 40m so bonusi, ne mi e jasno :)
koj tim e dovolno retardiran da dade 15m poise od otkupnata klauzula :D

Тој што не сака да се натпреварува со друг тим за 25 и да го изгуби, а плус да треба да се натпреваруваат со поголеми плати.[DOUBLEPOST=1511109621][/DOUBLEPOST]
Со наддавање сѐ е можно.
Нема наддавање, тоа е клаузула. Надавање ќе има со плати, или пак ти се вклучи некој голем тим и играчот логички ќе го одбере него.

Овие Самдорија бетер од Катанија на времето, 6 од 6 имаат дома. На 13ти играме со нив на гости, претходно си ги рачунав тие поени како добиени :D

Тој што не сака да се натпреварува со друг тим за 25 и да го изгуби, а плус да треба да се натпреваруваат со поголеми
kakva vrska ima toa so klauzula koja so kesh od 25 po avtomatizam se prifaka, nema sto nekoj da se natprevaruva so drug tim koga se znae deka so 25 se prifaka ponudata avtomatski, taka da zasto bi nudele 40, ne mi e jasno :)

ФМ вика дека клаузула мора во кеш да платиш, а 40 ако им бара може и на рати да бидат :D

kakva vrska ima toa so klauzula koja so kesh od 25 po avtomatizam se prifaka, nema sto nekoj da se natprevaruva so drug tim koga se znae deka so 25 se prifaka ponudata avtomatski, taka da zasto bi nudele 40, ne mi e jasno :)
Претпоставував има некоја клаузула како Шик, од тој до тој датум 25меур, сите останати без клаузула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom