- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Неможе освен со 15.500 денЕ мојов цело време трепери и неможе на раат да се работи со телефонот...Значи ништо, неможе да се поправи да не трепка без да се мења екранот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможе освен со 15.500 денЕ мојов цело време трепери и неможе на раат да се работи со телефонот...Значи ништо, неможе да се поправи да не трепка без да се мења екранот?
Прво паѓање е ова одкако го имам, и одма се скрши и екранот се зезна...Затоа амолед да купиш е фејл ако ти паѓа почесто телефонот, екраните се изгор.
Прво паѓање е ова одкако го имам, и одма се скрши и екранот се зезна...
Не, ама и да сум имал не сум сигурен дека таа ќе го заштити, таа е повеќе за заштита од гребаници..Имаше гумена футрола?
Не, ама и да сум имал не сум сигурен дека таа ќе го заштити, таа е повеќе за заштита од гребаници..
И те како ќе го заштити, јас користам на мојот S7 Edge, неколку пати ми е паднат и да не беше футролата досеа лом ќе беше.Не, ама и да сум имал не сум сигурен дека таа ќе го заштити, таа е повеќе за заштита од гребаници..
Računaj deka fudbalerite na potkolenicata stavaat kostobrani izraboteni od mek materijal..kako pamuk, što e dovolno da se zaštiti koskata od kršenje vo 99% od slučaevite.Не, ама и да сум имал не сум сигурен дека таа ќе го заштити, таа е повеќе за заштита од гребаници..
каде можам да најдам оригинал стаклена фолија за S7 edge ? фала однапред
На S6 менуваше сестра ми, 600 денари и земаа, не би требало да е нешто многу повеќе.Kolku ke me cini da se smeni staklo od kamerata pozadi na Samsung S7 Edge?
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk 2
На S6 менуваше сестра ми, 600 денари и земаа, не би требало да е нешто многу повеќе.
Јас самиот ставав на ј5 2017(има еџ стакло, но не и дисплеј...тој е равен), го порачав од Алиекспрес и самиот го лепев. Стаклото налегна идеално.каде можам да најдам оригинал стаклена фолија за S7 edge ? фала однапред