Најекономично греење и ладење

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Сериозно како може член со милион навреди кон други овде на темата досега да не е баниран?
Не ми сметаат мене таквите ај ќе ги игнорирам и ме заболе ако преку интернет некој пишува такво, ама целата тема е само за Gree. По десет пати прашуваш нешто за друг бренд и не добиваш никаков одговор.
Пишуваш лично искуство за друг бренд или бараш/даваш предлог за клима и ако не му одговара тој се нафрлува со секакви навредливи зборови, дека ти си платен за тој бренд и темата оди во друг правец.
Еднаш ги фатив за лажниот попуст што го нудат и ми ебаа мамата. :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сериозно како може член со милион навреди кон други овде на темата досега да не е баниран?
Кој е тој? Зошто не сте пријавиле такво мислење?[DOUBLEPOST=1511091042][/DOUBLEPOST]
Лани модераторот јавно пиша дека грее плаќа и бевме банирани десет фуши минимум.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Јузер на модераторот?

Член од
21 октомври 2016
Мислења
527
Поени од реакции
677
Едвај 10% од заслуженото. Да не коментираме за петте профила што ги користи за да си ги зацврсти навредите итн...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај јас оправдано, му се сипав на мистичниот ама Златко и уште 3-4 души, на чиста душа, затоа што се бунеа оти стрелецот беше заштитена мечка на овој форум а во исто време идеше платен банер на gree. Сега гледам и многу од постовите се избришани, така да тури му пепел!
Ама што има врска бре луѓе платен банер што одело? И за Телекабел има платен банер па се јаде гомна за интернетот нивни на велико. Се банира за навреди и офтопик, зошто не пријавувате на време и после пишувате калимеро нема правда?

Едвај 10% од заслуженото. Да не коментираме за петте профила што ги користи за да си ги зацврсти навредите итн...

Кои пет профили да проверам? Ќе одговори некој или ќе муабетиме како баби на чешма?

Член од
7 јуни 2014
Мислења
1.116
Поени од реакции
1.262
Еднаш ги фатив за лажниот попуст што го нудат и ми ебаа мамата. :icon_lol:
јас ги фатив сегаа за 10 год. гаранција во лага (која реално е една година останатите си ги доплаќаш по пропис) па никому ништо

Член од
27 септември 2017
Мислења
73
Поени од реакции
127
@Strelec
Covece!!!!!!!!!!!!! Citas li ti sto pisuvas?????? Znaci stanav diler na TOSHIBA (erlija neka e da se fati nekoj dinar za pivo i cigari-i ako ostaviv tutun), zatoa sto tvrdam deka vo Makedonija e preskapa!!!!!!!!!!!!!!??????????? Ova mi lici na vassiot seljacki marketing so GREE.
Zosto sum go promenil stavot? Zatoa sto svativ deka nesto natprosecni klimi kako GREE se velicaat ovde kako ikoni, od edna strana, od druga strana, mi smeta koga nekoj samo ja pa ja ti tutka pod nos edno te isto, stava grafikoni, gi zema zdravo za gotovo i pri toa ima krajno bezobrazen odnos i recnik. Ti prodolzisi so rabotata kade sto si zastanal, eve sezonava e pred vrata.
A mene pak ce te zamolam uste ednas da ne me citiras i spomnuvas, bidejci jas nekako uspevam da se vozdrzam da ne go pravam so tvoite postovi.
Na granica sum da ne ucestvuvam vece tuka poradi nervoza sto ja stvaraat par likovi, zosto ne mozeme da diskutirame bez navredi i respekt?
Za ova e baniran zlatko minatata godina i najmalku uste 10 profili bea banirani vo toa vreme(site neistomislenici na strelec)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И, што вика китапот?

Ќе провериме и ќе пишеме. Ќе ја разгледам до вечер и дискусијата зошто Златко бил баниран и ќе пишам тука.

Za ova e baniran zlatko minatata godina i najmalku uste 10 profili bea banirani vo toa vreme(site neistomislenici na strelec)
Ова според мене не е ни за опомена не па за перманентен бан. Ветувам, ќе видам што биднало. Затоа друг пат користете ја опцијата пријави лошо мислење.

Член од
21 октомври 2016
Мислења
527
Поени од реакции
677
Еве ќе ти кажам лани во кратки црти што се случуваше. Грее имаше демек официјален профил и секоја промоција ја објавуваше во постови, незнам кој исто постираше некоја промоција од друга фирма и експресно беше избришан. На прашањето зашто така се брише едно а другото се остава, господинот шериф банираше десет души буквално чисто само на прашање, без навреди или било што против правилата. Во меѓувреме му се испушти и напиша, грее плаќа и може да постира линкови другите несмеат. Сите што имаа различно мислење од неговото или било што постирано против грее беа бришени и банирани. И да не заборавам, стрелец пошто беше бела мечка буквално секој втор пост му беше навреди и пцуење против кого сака без воопшто некој нешто да го санкционира.

Kajgana Shop

На врв Bottom