- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
Sekako deka toj sto saka da kupi klima za greenje koga odi vo prodavnica za bela tehnika go naglasuca toa ima i vo samite prodavnici luge vraboteni sto kolku telku se educirani na kraj kraeva obratise vo servisite za montaza spodeli iskustvo i sekako deka ke odberes soodveten ured ne e gree svet na klimatizacijata ima i poslabi no ima i pojaki markiВо продавница за бела техника можеш да купиш кваклитетен клима уред секако,ако претходно знаеш што бараш и си решен да го купиш тоа што го сакаш и знаеш дека ќе ги задоволи твоите потреби(за клима зборувам) ако незнаеш што сакаш точно,продавачот може и камин-шпорет на дрва да ти продаде и да те убеди дека тоа е најдобриот избор за тебе( имал тој дома клима не го греела па си го купил тој камин што сега ќе те убеди и ти да го купиш!) . Добро ти за разлика од продавачите на бела техника "нудиш" само клими...Оваа е последен пат ти го кажувам и повеќе нема да влегувам во расправа со тебе ако имаш корисничко име на форумот @Klima ured (сега те преименуваа во неред,со право или не?!) ти неможеш да даваш совети да нудиш нешто што воопшто (ај да не биде воопшто знаеш како грее твојата вивакс клима) не го познаваш( ова е увидено не само од мене туку од голем број на членови..Ако на некого не му се допаѓа како стрелец ги фаворизира gree(барем со докази,дали се сосема точни не влегувам во дебата и расправа со него не сум толку искусен), мене воопшто не ми се допаѓаат твоите постови т.е. совети..Јас имам Грее Хансол клима и Вивакс Аеци двете 12ки и го кажувам она што го гледам и можам да го споредам, тоа дека Грее Хансол е многу подобар од Вивакс Аеци (сега истиот е прекрстен во Аери)...
Се извинувам на останатите членови, но ова навистина е последен пат да реплицирам или да влегувам во расправа со клима уред или неред,одлучете сами
Problem vo forumov e sto sve se sveduva na 2-3 brendovi nikoj nema na primer za samsung spodeleno iskustvo za panasonic i za red drugi marki osven gree vivax MITSUBISHI drugi soveti i nemozes da najdes