- Член од
- 17 јуни 2012
- Мислења
- 1.934
- Поени од реакции
- 2.438
Да бе да ти ебамКарти пишува.
Да бе да ти ебамКарти пишува.
Доста ризичен е деков со думгардиве.
Треба само да се регистрираш на твич и гага голден пак ке ти дадат ?Направив и го земав,мислев 5 пака даваат така ти пишува на сликата. Иначе ми лапна доларче од сметка кога правев акаунт на амазон
Не е ризичен ако играш плански, а и би рекол над 80% од партиите ги тепаш и без Гулдан. Ако думгард во моментот ти ја зголемува доста шансата да победиш, дури и да е гарантирано дека го дискарднуваш Гулдан, вреди. Во некои партии пак чекав прво да изиграм Гулдан, па после думгард, доколку ми се во рака.Доста ризичен е деков со думгардиве.
Колку пати ти се деси да дискартнеш една карта од принцот или блодриверот ?
Да.Доста ризичен е деков со думгардиве.
Колку пати ти се деси да дискартнеш една карта од принцот или блодриверот ? [DOUBLEPOST=1510324475][/DOUBLEPOST]
Треба само да се регистрираш на твич и гага голден пак ке ти дадат ?
Абе може ти колку сакаш да играш плански ама ако во 2,3,4 круг ти се падне Гулдан после џабе е се.Не е ризичен ако играш плански, а и би рекол над 80% од партиите ги тепаш и без Гулдан. Ако думгард во моментот ти ја зголемува доста шансата да победиш, дури и да е гарантирано дека го дискарднуваш Гулдан, вреди. Во некои партии пак чекав прво да изиграм Гулдан, па после думгард, доколку ми се во рака.
Само овој го играм од ранк 14, еве сега 4 сум.
Затоа пишав дека Гулдан е ставен во декот само за одредени мечапи каде што мора да го имаш и него за да победиш. Тие ќе ги играш со план и нема да ризикуваш да го изгубиш. Во другите победуваш без него. А ако си во ситуација да можеш да си дозволиш да го дискарднеш, секако веќе си победилАбе може ти колку сакаш да играш плански ама ако во 2,3,4 круг ти се падне Гулдан после џабе е се.
Ако го одиграш Гулдан пред думгардите 50% испаѓа џабе си го одиграл зошто вредноста на карата со ресамонирање си ја скратил скоро за 50% ( 2 чарџ миниона со по 5 дмг не е малце).
Јас направив контрол Гулдан и кога 3 партии баш плански ги изгубив како што викаш заради дискардот на најпотребните карти во моментот ( лечење, твистинг недер или 2 други демона ) ги откажав од такви декови .
Тие се исплатат само за агро декови каде што све вадиш наеднаш и идеш у фаца.
Не сум го играл јас, ама декот е ок само мислам, а и не ми текнува во скоро време да сум играл против него. За да имаш добри резултати потребно е да го играш на високо ниво, стварно да го знаеш декот и како да играш против секој различен дек.Abe go imam Garosh hero kartata i nekoi pobitni, ali pak treba 1500 dust za toj dekot so no mans hand.
Vredi da se prai? Vlaga li barem tier 2?
A koja ekspanzija sega ke odpadne od standard ili kako mu ide?
Ја оозе носам со мене уште од канцер шаманот со 2 думхамера и контол вориорот со 2 горхау [DOUBLEPOST=1512156469][/DOUBLEPOST]oruzjata izgleda ke se bavni, plus site ke imaat ooze
koa ke pomine raza i jade metata elementals dekovite ke rasturaat
Според мене оружјата највеќе изгледаат како меме карти. Пример Раза прист сигурно нема да го носи оружјето за змејови.За точно една недела ќе излага новава експанзија. Како почнаа, некако ептен ми делуваше дека ќе има премногу меме карти, наместо сериозни. Ама со секоја нова карта што ја покажаа се повеќе и повеќе го зголемуваа стандардот на моќ на кој сме навикнати. Сметам само дека им е утнато тоа со оружјата за секоја класа.
Едвај ја чекам, верувам доста добри промени ќе донесе во метата.
Премногу е споро, нема шанси да успееJa prvo ova go praam, pa sve drugo
споро е и за другите, нема да изгубиш од y'saray/obsidian/lich na turn 5 recimoПремногу е споро, нема шанси да успее