- Член од
- 24 април 2008
- Мислења
- 10.931
- Поени од реакции
- 12.320
Смртта не е баш добро решение, а и плус барем засега јас лично не гледам причина за да му посакуваме смрт на зајко кукурајко.Сериозно 1,5 година за Грујовски...? Толкава помпа за 1 ипол ебана година?
Значи човекон што ја влечеше 2 секунди за коса кокошкана Шекеринска доби 4 години затвор, а за крмаков кој работел и кршел доказни материјали за криминал само 1,5 година?
Смешки, живи смешки... катастрофа од судство. Ај, не е страшна пресудата што е донесена, страшното е што јавната обвинителка (Ленче ) е задоволна со оваа пресуда. Чекајте сеа, овие не дупат у здрав мозок?
Ајт нека одат у три си пичке лепе материне, ова е голем минус за Ленче, и вооедно е доказ дека обичниот граѓанин секогаш го јаде повеќе од оној што повисоко котира во општеството.
Срам и арам да ви е. Толку имам да кажам..... И да бог да на Заев атентат да му извршат, да му ебеш патолошкиот лажго да му го наебеш. Ѓубриња
А зошто ова те изненадува, забораваш дека и Кока Кола Бајрам беше осуден на 4 години затворска казна за во 2005 година да биде избран за градоначалник на Шуто Оризари и да биде ослободен предвремено ?
Во Македонија - земјата на чудата, чудата не знаат за граници.
Еден кренат палец за @Peja989, @Beric Dondarrion, @silmarillion и за мене @Dexter26, успеавме да привлечеме нов член да се зачлени на форумот и да не` накити сите од прв до последен со неговиот богат речник.А jaс паметам како ти храбро се бореше со режимот твоите постинги тука беа толку храбри и се уплашиja од тебе и ти дадоа да бидеш супер модератор))))) Пичка ти ебам маjчина путко заспала предавничка и гнила, се да ти ебам мочко еден куртонски!
А Декстер беше груjовистичка пачаура за тоа нема спор! Само Берик е полупичка а не цела пошо беше баниран оти зборел со бугарин и не гукна потоа))))))))))))))))
Тука сите сте "независни" пички бе мочко не го ли разбра? При тоа со сопствени бизниси и плати од по 1500 евраГлупаци прости куртонски партиски гjубринja0))
А кој е/беше твојот газда, пачауро или полупи_ко или како сакаш да те нарекуваме ?
И дај цитирај ме мене за да видиме со кои аргументи на мене ми лепиш етикета на грујовистичка пачаура.
Последно уредено: