Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо им беше финтата на кладилниците со 234.5 граница на Феникс-Бруклин само они си знаат. Ни 200 не префрлија сиротите, фала на поклонот. :LOL:

Шо им беше финтата на кладилниците со 234.5 граница на Феникс-Бруклин само они си знаат. Ни 200 не префрлија сиротите, фала на поклонот. :LOL:
А шо му беше финтата на Спортлајф Џ.Ричардсон шо го кладоја на 12.5 и 1.95 коефициент против ГСВ т.е против Дурант.

Последен пат играм жени ракомет, бетер од циркуз се овие Силкеборг ги гледав последните 15 минути овие имаа 7-8 зицери еден на еден и не успеаа да дадат еден гол сите шутеви во трибини завршија и отидоа 8500 во вода,претходниот пат 93 минута ме заеба фудбал али ова денес е бетер.

А шо му беше финтата на Спортлајф Џ.Ричардсон шо го кладоја на 12.5 и 1.95 коефициент против ГСВ т.е против Дурант.

Сношти пак имаше 230 границa на Бруклин со Денвер, 216 коша паднаа. Не пратам НБА многу и знам дека префрлаат и над 250 коша, али вреди да се игра сингл минус на по 10 евра, на долгорочен план исплатливо ми изгледа така да ќе пробам да видам статистички како ќе сум на 15 утакмици. :D Сега за сега 2/2.

Иначе денес ќе го испратам @PAJO_M со 500 ден на Мјалби, гледам некни Инголштад ја погоди 2ка на сличен коеф.

Во златна копачка можи НБА да се сврзват играчи со утакмици?

https://www.mozzartbet.mk/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1686-7260341-1551

Како сум се изнервирал можно не е...

Значи Сент Паули се прај на крајот за 2 мин паѓаат 2 гола...

Акрополис 0-1 до 90, 1-1 90та, ајде реков и оваа така, 93 ПЕНАЛ човече еј, и го промашија, аматери проклети... Се изедов упм, ми се има случувано и да примаат голови на крај и се и сешто, али овака до сега не сум се изнервирал и разочарал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom