па не знам еве, кој им клима со глава на божо димитров и каракачанов и е нем додека истураат кофи говна врз се што македонско.... ааа да, власта мислам дека беше тоа. власта и поддржувачитеКој е тоа?
Дадов пример и за албанци,турци,руси,американци.....сам да се џитнеш во јама.Ти не вредиш ни зрно од куршум ни ортома.Вморон србоман - д'риал шит!
Затоа одамна зборам дека ВМРО треба да оди во историја и да се забрани да се користи, а дпне треба да оди у септичка јама кај што му е местото со вакви "патриоти".
Името вмро треба да се забрани такви криминалци како гујо да го злоупотребуваат.Дадов пример и за албанци,турци,руси,американци.....сам да се џитнеш во јама.Ти не вредиш ни зрно од куршум ни ортома.
Темата е случувања во Македонија. Садењето тутун не е случување ? Да не садиш ти тутун во Албанија ебате беља ебате.Досаден си ко пролив со глупостиве. Насловов на темава го читаш?
Инаку не садам тутун. За патриотите е тутунот, тие по 200-300 декари садат![]()
А во која класа ти се ставаш ?gjoko-mkd, владемкд...
fringe е класа shutrak, bijons, ireal, vori, ѓорѓи
над овие две сендвич класи е класата на concrete и inglorious
Е голема утеха ни е тоа. Арно што си ти тука инаку незнам што ке правевме без тебе.[DOUBLEPOST=1510082192][/DOUBLEPOST]Тука сум јас не се кријам ко @Inglourious Basterd
Море Waooooo ме остави цела вечер ненаспан, си реков го пропуштив референдумот од 1993.Името вмро треба да се забрани такви криминалци како гујо да го злоупотребуваат.
грчките историчари признаваат дека кај нас се навоѓа само 7% од античка Македонија , а од друга страна кај нас е 80-на % од античка Пајонија... Грците не се против да си бараме антички корени, ама не од антички македонци..... а називот Македонија бил погрешно употребен и во Византија, за дел од Тракија...Очигледно не се разбираш многу од историја, Пајонија била северно од Кавадарци источно од Вардар. Значи источно од Велес и северно од Кавадарци. Пелагонија (Прилеп и Битола), Охридско - Преспанскиот регион ( Охрид, Струга, Ресен и околината), Гевгелија, Валандово се дел од античкото македонско царство никогаш од Пајонија. Во времето на Филип 2 Пајонија се присоединува на Македонското кралство и така останува.
Ќе им го навиниш.Колку време му треба на МВР да расчисти убиство случено пред еден куп сведоци и камери? Заев изгледа најпрво ке треба да расчисти во сопствениот двор. Ги гласав СДСМ, сега имаат еден жолт картон за акцизата на дизелот а ако го заташкаат случајов со убиството на фудбалерот и не ги поапсат вистинските криминалци, ке добијат втор жолт т.е црвен картон. Барем од мене. Подобро да гласав за левица у пизду матер....
Не бе другар, јас работам 300 дена у година, не сум како вас у администрација запослен, а да не знам ни каде ми е работното местоАбе да не треба баш тој ден да поработиш малце оти 364 дена мозокот на пасење ти е пуштен.
Грујо не е ВМРО.Името вмро треба да се забрани такви криминалци како гујо да го злоупотребуваат.
Да не имаш Голф 2 или си увезол некој стар мерцедесГи гласав СДСМ, сега имаат еден жолт картон за акцизата на дизелот а ако го заташкаат случајов со убиството на фудбалерот и не ги поапсат вистинските криминалци, ке добијат втор жолт т.е црвен картон. Барем од мене. Подобро да гласав за левица у пизду матер....
Никад нема да расчисти он со ништо. Чим чекаат да ги измолат пола држава за апсење тури им кур.Колку време му треба на МВР да расчисти убиство случено пред еден куп сведоци и камери? Заев изгледа најпрво ке треба да расчисти во сопствениот двор. Ги гласав СДСМ, сега имаат еден жолт картон за акцизата на дизелот а ако го заташкаат случајов со убиството на фудбалерот и не ги поапсат вистинските криминалци, ке добијат втор жолт т.е црвен картон. Барем од мене. Подобро да гласав за левица у пизду матер....
Па шо го држите у партија 15 години?Грујо не е ВМРО.
А другите 65 дена шо прајш ?Не бе другар, јас работам 300 дена у година, не сум како вас у администрација запослен, а да не знам ни каде ми е работното место![]()