- Член од
- 2 март 2017
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... наместо тебе ваков златен познавач, да те прашуваат за совети.Luge najiskreno podobar sovet ke dobie covek od monteri i od prodavaci nego li ovde ovaa ne smee da se dozvoli sekoj ... e vregan omaluvazuvan ponizuvan od eden covek @Strelec sto misli deka e ekspert a nema ni e od ekspert...

.. Јас мислев Шензи, Ед и тој третиот дека се броус.
Da znaes deka ke te zgree i na-20 stepeniGree 10 god garancijata mi e stura mnogu ne znam
Kupiv Toshiba suzumi plus 16ka za greenje 35 m2
Batka alal da ti e na logikata, ti sigurno kvantna fizika studiras.Абе луге калолифер што е со греач и вентилатор постави го во ладна птосторија и тој ке дува млако а не па климатизер чиста физика(логика бе батка).
Не го прашуваат, сам дели совети... наместо тебе ваков златен познавач, да те прашуваат за совети.
Остај ги бе Климе, они не те заслужуваат! ; - ) )

Zloben si...... ...не те заслужуваат! ; - ) )

Jas zarazlika od @Strelec ne sum pristrasen na nitu eden brent i nikogo ne vregam... наместо тебе ваков златен познавач, да те прашуваат за совети.
Остај ги бе Климе, они не те заслужуваат! ; - ) )

во оригиналот Зазу е Рован Аткинсон па ајде и сега британски комичар да стават само што Џон Оливер е далеку од Мр.Бин. Цела среќа Муфаса шо не го сменија.Доволно ми беше да ја видам курвана Бијонсе, и антипатичниот Џон Оливер... едни од личностите што неможам да ги смислам, и баш тие ќе се појават во најновиот cash grab на Дизни.
Едино бел бумбар имаат за Дарт Вејдер што го вратија, али која е поентата да викаш нови глумци кога едно 90% од оргиналниот се живи? Само луѓето што го позајмија гласот на Рафики и Сираби се починати...
Бем ти и Холивуд, и Дизни, и све либерално што шета таму да ти најебем

Не знам како не го разбираат ова.Вака сега пред 2 години соба од 18 квадрати висина на таван 2,8м со слаба изолација не беше греана од почетокот на зимата и некаде јануари месец... го запалив каминот на дрва кој е 10kw и му требаше 2 дена континуирано да работи за да во собата стане пријатна температура од 24 25 степени .
BRENT ? Brent Pit i Anzelina Zoli ?Jas zarazlika od @Strelec ne sum pristrasen na nitu eden brent i nikogo ne vregam![]()