Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 31.779
- Поени од реакции
- 42.865
Батка, ако во станот си имал накај 10 степени температура на воздухот - тогаш не можеш да очекуваш 50 степени на издув, од ниедна клима па и Јапанец нека биде.Inaku go prasav monterot od prilika kolku stepeni ima toploten izduv lomoto lclh mi reche 50 max koga e potoplo inaku okolu 45 stepeni ocekuvaj normalen izduv. Sea ako znae nekoj i imal iskustvo so lomovo neka spodeli iskustvo.Ili neka mi pishe u inbox da ne zamarame ovdeka.
Како и со секое греење, мора неколку дена да го загрееш просторот, ѕидовите да се загреат. Поработи ја неколку дена климата, па сподели искуства потоа. Ако сепак не те загрева климата, значи има проблем со неа и треба да ја рекламираш.
Зошто во инбокс, зарем треба да се крие нешто?Sea ako znae nekoj i imal iskustvo so lomovo neka spodeli iskustvo. Ili neka mi pishe u inbox da ne zamarame ovdeka.
Ти пишав погоре, ист модел Гри Ломо како твојата клима, кај моите долу грее просторија накај 35м2 и тоа во куќа (каде на тој спрат не се грее ниедна друга просторија.[DOUBLEPOST=1509662560][/DOUBLEPOST]П.С. Поназад видов дека ти го препорачале @kodus за инсталација? Ако дечкото ти ја монтирал климата, дефинитивно не е проблемот во монтажата.