Sungerot Bob
Живеј го животот
Некој да ми го објасни плаќањето преку Grouper.mk? Потребно е само да ја изберам понудата и да ја внесам мојата сметка од кредитната картичка или треба некаква посебна картица од Grouper да имам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо е финтата?Бадемите се значително поскапи споредени со сончоглед на пример, а од повеќето важни минерали/витамини итн. најчесто повеќе има во семките од сончоглед.
Е сега, дали остануваат во семките од сончогледот (по преработката/пржењето/сушењето или што и да им се прави) сите овие минерали/витамини итн. е клучно прашање.
Премногу е сомнителна целата работа, затоа што сончогледот од продавница за здрава храна се купува за мизерни 100 денари 1 килограм.
А бадеми околу 700 денари 1 килограм.
Шо е финтата?
Да може да ве казниДали законски работодавецот може да ве казни 15% ако не одите сабота ?
prvoto e tocno sto go napisaНекој да ми го објасни плаќањето преку Grouper.mk? Потребно е само да ја изберам понудата и да ја внесам мојата сметка од кредитната картичка или треба некаква посебна картица од Grouper да имам?
виноmoze li nekoj da mi kaze sto se nosi na diplomska i dali voopsto treba da se nosi nesto ili da odam i da se opijam samo![]()
Da pijam ili da nosam vinoвино
moze li nekoj da mi kaze sto se nosi na diplomska i dali voopsto treba da se nosi nesto ili da odam i da se opijam samo![]()
Кај мене и за дипломирање и за магистрирање благо, апетисани, виски (плус по едно шише виски за проф во комисија и менторот), плус сувомеснато украсувано правено како она што го носат на кетеринг (некои колеги дури и кетеринг имаа порачано)moze li nekoj da mi kaze sto se nosi na diplomska i dali voopsto treba da se nosi nesto ili da odam i da se opijam samo![]()
Зависи многу.Znaci sum pokanet na diplomska na bratucedka i prasanjeto mi e sto se nosi poklon za diplomska ?