Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.telegraph.co.uk/football...-prison-was-the-best-thing-thats-ever-happen/

А колку би било убаво да си повтори така фино искуство.

Кретенчина глупа. За два дена ми стана најодвратен спортист воопшто.
Мене ме изиритира што од толку фудбалери во Стоук најде да му се стави на најситниот.. Да се вчапеше со Шокрос, Зума, Инди немаше да добие толку остри критики од сите.

Мене ме изиритира што од толку фудбалери во Стоук најде да му се стави на најситниот.. Да се вчапеше со Шокрос, Зума, Инди немаше да добие толку остри критики од сите.

Да бе, па да го истепаат :(

Барем за Арсенал кажа дека им фалат кохонес... и не победија од тогаш.

Доста сега со Ибра, Рохо и Кејн, кажете што вака резултативе, само Пеџа има гордост да се појави и да прокоментира. @mkgunner што ќе кажеш? :D
Фрки, тек сега гледам. Шо да кажам му е. ам па на крај уште сус им прави, еј 200 притисокот ми се качи :D
Кажав ја здравје денот ко ќе одам пп Венгер ќе прам чаре и за до Манчестер е какво млатење има да му удрам има да преде ко маче, Рик од ГОТ гомна да јаде.
Иначе Сити освојува 102,5 насто нема бегање, барем тука ќе му го врачам на мурџота.
За Арсенал не ме масирајте секако и 4то више не е наше :D

го глеаме Шоукрос како се крие позади Ален ко путка некоја преплашена...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Дали ги имате СК каналите? Кај мене ги снема, па да знам дали е до кај мене или кај сите е исто.

Јас мислев дека нема позабегана од фан базата на Манчестер Јунајтед со повремената фиксација кон Х фудбалер ама ова што го направиле комшииве од од Ливерпул што го изгласале Ловрен е врвот. Не ме сфаќајте погрешно ќе сфатев да беше лош фудбалер но приземјен па жал да ти падне (постот на Пеџа во фан клуб) ама за социопати како Ловрен ова е кец на десетка :cuc: тек сега нема да се трпи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom