Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Калчо Лига :love:

„Кај нас на гости доаѓаше чичко Буфон, а сега играм против него“

„Јувентус Арена“. На десет метри од него Дани Алвеш, играчот кој Федерико пред неколку месеци го купил во својот тим на FIFA. А пред него Буфон, поранешниот партнер на татко му во славната Парма. Чичко Џиџи често доаѓал кај нив на гости да дегустира тосканско вино.

Еве нешто и за умрените

Беневенто “напаѓа“ рекорд на Манчестер Јунајтед

Еве зошто не им оди на Беневенто...

9F08E0BC4539AB428BC4DB30F284C5FB.jpg

20171030_164838.png

До сега Верона после Беневенто го игра најлошиот фудбал во лигата. :)

@Scirea не им оди бидејќи го немаат развиено навистинското знаме на нашата Република Македонија, кое беше сменето под притисок на ЧКЉ државата од југ пред 20 години и неколку години плус, а ова знаме е друго, не е нашето навистинско. :sneaky:

За зумот...

Не ми се јасни италијаниве уопште, како во ЛШ и ЕПЛ можеш да им ги видиш влакнана во носон на последниот во публика а од овие неможеш да најдеш хајлајтс а да не се како со вга камера снимани.

Снимката од Боатенг каде што игра како Мајкал Џексон лога освија титула изгледа како да се снимало во 89та.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

За зумот...

Не ми се јасни италијаниве уопште, како во ЛШ и ЕПЛ можеш да им ги видиш влакнана во носон на последниот во публика а од овие неможеш да најдеш хајлајтс а да не се како со вга камера снимани.

Снимката од Боатенг каде што игра како Мајкал Џексон лога освија титула изгледа како да се снимало во 89та.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=_xlxQHEiUhM

ова е официјалниот канал од серија а , мислам дека ок се снимките

Какво дупење на мозок е оваа ВАР технологијата,смешен пенал и подарен гол за Верона..онаков пенал ниту во Велешта не свират ама овие му дадоа пенал на работ од шеснаесетникот при никаков старт и контакт каде имаше 3-4 играчи на Интер....и каде е тука правдата?..мрш.

Колку што не беше пенал на Едер против Болоња и ова не беше..трагикомично

Ај Беневенто разбирам, кој ги читам играчите, послаб тим мислим дека не играл у Сериа А од кој пратим, се јадат со тој Карпи лани.

Ама Џенова и Верона како играат олку мртов фудбал не ми е јасно никако.

Ај Беневенто разбирам, кој ги читам играчите, послаб тим мислим дека не играл у Сериа А од кој пратим, се јадат со тој Карпи лани.

Ама Џенова и Верона како играат олку мртов фудбал не ми е јасно никако.

Битно јасно ти е Милан како игра толку мртов Фудбал! АВиончето е криво!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom