5250/5300Moze li nekoj da mi dade bid/ask za OHB. Ve molam? Fala.
Прв пост и веднаш 12 "лајкови". Љубоморен сум.Ej шо ми бил добар ников на кирилица
Здраво на сите! Нов сум на форумов, ама не и на МСЕ: бев доста активен на мојновац, па некои може ме памтат.
Тука ќе се обидам да споделам некои мои мислења и искуства. За почеток, колку за транспарентност, портфолиото по маркет вредност ми е ГРНТ, КМБ, ТЕЛ, ТНБ, ОКТА, СПАЗП
Иначе сум инвест физичко лице, пребивалиште Јунајтед Јуроп, отсек приватен бизнис.
Од политика поддржувам мал и ефикасен државен апарат, ниски даноци, и едноставна регулатива, со еден збор све што е про-бизнис.
Толку за сега, до скоро пишување!
Веројатно пропаднал договорот со бугарската фирмаНаправив допуна СТБ по цена од 932
Гранит ќе биде добар, Бетон катастрофа!А што ќе биде кога ќе излезат билансите на останатите фирми (Granit, Beton . . .) . . .
Не бе не може, ја утнале трасата на 2,99 автопати, место да ишол кон Охрид овие кон Гостивар го правеле, овој па за Штип што е имал премногу нерешено имотно правни односи, а со закон можеш да градиш и да се судеш 100 години ако сакаш, оној па кај Демир Капија една бандера една година не можат да преместат... тоа...Абе сето ова што го набројувате не може да се случи заради 5 месеци, од кои сеуште Грујо ги држи сегде работите преку разни блокади во собрание, судови, ... туку ова е резултат на катастрофално, криминално и расипничко водење на земјата години наназад.
На Бетон сигурен сум дека ќе падне, промената на власта лошо влијаеше, имаат земено проекти ама летово пола од работниците им избегаа.Но не е се така црно . . . акцијата барем е ефтина . . . Ако падне уште малку можеби пак ќе се вратам .
otsekogas mi mirisalo nesto loso kaj begovci... cisto zemi samo koj gi zastapuva pravno i se ti e jasno...
FAKT 1: Za zagrevanje na stan od 50 i kusur kvadrati Toplifikacija naplakjase 3000 denari, dodeka BEG mi napjakja 1500 denari.