Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
па да гледам по спецификации е одличен.
4100 мах батерија! се е супер солидно за 130 евра шо му плаќаш?
Подесавање ја ќе им подесам, не мора сеа андроид сток да биде верзијата, со било кој блоатвер ќе се снајдат.
Или ќе го флешувам ако баш мора, тамам искуство.

ако знаеш да инсталираш ром ондак зимај , снапдрагон процесор , камера у тој ценовен ранг е мегу најачи ,
батеријата 13 саати СОТ , 2-3 дена користење поактивно...
јас го имам редми 3ката не сум имал проблеми

http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10066_10067&product_id=70875
8000 денари ова вреди?
Ми 4х
гледам батерија 4100

ми треба телефон за стартиве дома да им купам еден..
ова или посочете нешо подобро за таа цена.

Го гледав вчера истиов телефон, глобален ром е, регион Македонија како опција ја имат. За парите би требало да е добар.

Не се зима МИ за старите/девојката и сл, само за поадванс корисници се што знаат да сменат ром и сл. Плус има 300 опции за подесавање и треба да знаеш да се снајдеш , овие у сет/анкоч идат со глуп ром со реклами и сл унатре и не равоти како што треба , ама кога ке си инсталираш асален ром нема за парите бољи телефон
не е баш така како што напиша ромот е глобал не е кинески така да нема додатни глупости и нема толку сетирање т.е скоро нижто не се сетира за основна употреба имам redmi 4x

не е баш така како што напиша ромот е глобал не е кинески така да нема додатни глупости и нема толку сетирање т.е скоро нижто не се сетира за основна употреба имам redmi 4x

зависи од кај го купуеш и како ке се погоди , има и глобал фејк ромови со адс унатре , може и официјален глобал да се погоди , којзнае од кај ги носат кај нас , најсигурно е да си средиш сам

Не се разбирам многу јас, затоа еве според тебе дали е добар и овој американскиот ?

8890 го прави масакар 820, во секоја можна категорија, дури и во графика кога се работи за ефикасност.

До кај 300 евра што би ми препорачале? Преферирам нов телефон од нептун, АМЦ, анхоч, ледиком или некоја друга фирма која нуди нови неотпакувани телефони.

Знае некој кај можам да најдам case za lg q6 ? Разгледав на мн места но никаде немаше. Знам дека можам да порачам од нет ама не сакам да чекам неколку недели за да стигне.

До кај 300 евра што би ми препорачале? Преферирам нов телефон од нептун, АМЦ, анхоч, ледиком или некоја друга фирма која нуди нови неотпакувани телефони.

А5 2017/Ј5 2017. Или P9, LG G5 исто така со мал ризик да отиде у бут луп.

Самсунг А5 2017 од Мобифликс....дечките се многу фини, излегуваат во сусрет ..и нормално, телефоните се неотпакувани и со гаранција. Работат многу години, така да нема зима

Самсунг А5 2017 од Мобифликс....дечките се многу фини, излегуваат во сусрет ..и нормално, телефоните се неотпакувани и со гаранција. Работат многу години, така да нема зима
А5 2017/Ј5 2017. Или P9, LG G5 исто така со мал ризик да отиде у бут луп.
Што мислите за A5 2017 vs. J5 2017 сооднос цена/квалитет? Првиот е 18500, а вториот 14150 во ledikom?

Што мислите за A5 2017 vs. J5 2017 сооднос цена/квалитет? Првиот е 18500, а вториот 14150 во ledikom?
Jas go zedov j5 za 13400 od Mobifliks.
Ima 2/16 memorija....a A5 ima 3/32
Vo procesorot se slični...brzinata e pogolema za 0.3 Ghz
No kolku e razlikata vo pari...tolku e i vo jačinata na telefonite

Jas go zedov j5 za 13400 od Mobifliks.
Ima 2/16 memorija....a A5 ima 3/32
Vo procesorot se slični...brzinata e pogolema za 0.3 Ghz
No kolku e razlikata vo pari...tolku e i vo jačinata na telefonite
Ne se soglasuvam za cenata i jacinata na telefonot , za cenata na telefonot poveke vliae imeto na brendot odkolku negovata jacina. Imase edna sporedba pomegu ajfon i Lg kade Lg-to ima pojak procesor memorija i red dr raboti vo sporedba so ajfonot a vredese dupla pomalce.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom