Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Ах бе Мондо, Мондо... душо напатена :(. Ај времето ќе покаже дали овие дефанзивци што ги имаме моментално се квалитетни или не, дали требаше некој од Фиорентина или Лацио да прибериме, или Хеведес.
Ширеа не ме нервирај да не ти дојдам во тоа Чаирот :sakasuste:

Самиот пишуваш дека ти се враќаат флешови од времето на Дел Нери, а овде ме убедуваш дека одбраната ни била одлична. А резултатите велат 14 примени голови на 11 меча сезонава, уште повеќе поразително против малку поквалитетни противници (Барса и Лацио) 8 гола на три меча, каде што Имобиле и Меси играа како против Сасуоло или Леванте.

Ширеа не ме нервирај да не ти дојдам во тоа Чаирот :sakasuste:

Самиот пишуваш дека ти се враќаат флешови од времето на Дел Нери, а овде ме убедуваш дека одбраната ни била одлична. А резултатите велат 14 примени голови на 11 меча сезонава, уште повеќе поразително против малку поквалитетни противници (Барса и Лацио) 8 гола на три меча, каде што Имобиле и Меси играа како против Сасуоло или Леванте.

Ко прво ти у Чаир само до Мавровка можеш да припариш, потоа ќе ти се изгуби секаква трага од тебе.

Ко второ тоа што примивме 14 гола досега има голема "заслуга" Алегри и неговите помошници кои сеуште неможат кондиционо и психички да ги подготват фудбалерите за 90 минути. Кажи ми колкупати сезонава паѓаа на овој план играчите? Не само одбраната, туку средината и нападот исто.

Трето иди дркај на Конте кој губи 2:1 моментално, ако го шитнат Челзи ќе има шанси повторно да го видиш во Јуве.

22539728_1023469201126472_7553018027700506654_n.png

Тој кинезов на Милан потроши 1милјарда $ за да заврши едно место подоле од Киево :LOL:, Киево тие пари не ги потрошил од самото постоење како клуб . :D

Најголем проблем кај Милан е Монтела, види го каква лигава фаца има самата негова појава демотивира
За однесувањето на и после утакмици и неговата кур ме боли фацата воопшто да не коментирам, а тепаат а изгубат он насмеан како да добил седмица на лото!

Златен Марселињо види го што прави со Валенсија со играчи како Заза, Кондогбиа и слични рамо до рамо се носи со тимови Реал, Барселона и Атлетико Мадрид и уште тоа играат и добар фудбал. А уште одамна се гледаше неговиот потенцијал кога успеа со Виљареал да игра една од најдобрите одбрани во Ла лига

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom