Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Walking Dead ти е прес конференцијава на Грујо.Одам да гледам Валкинг Дед .... Поздрав дечки ....Доста за денес ...
Пред една година Фринџ го напиша најнаивниот пост кога рече дека тогаш било моментот СДСМ и ВМРО да се здружеле или така нешто. Да не ме сфатиш погрешно ама овај твојот мислам дека е тука некаде по наивност а ќе имаш прилика да видиш и зошто.Да се повлече Груевски од вмро, да легнат затвор овие што ги слушавме по бомбите е супер старт. Тогаш и плавиве ќе се замислат што прават додека се на власт и дека Идризово ги чека во секој момент.
Падот на ДПМНЕ почна пред 3 години, кога си ја потцени младината во државава. Кога сите студенти се сплотија и излегоа на улица, Курирци и компанија им цртаа кругчиња на главите. Можеби потоа се испостави дека СДСМ имаа вмешано прсти во тие протести, ама никој, ама баш НИКОЈ неможе да ме разубеди дека првите два протеста на студентите (оние најмасовните) биле партиски мотивирани. Тогаш цела младина во земјава се крена на нозе, а ДПМНЕ и ДУИ (тогаш беше Адеми за образование) пробаа да ги оцрнат протестите.
Еве после 3 години ги гледаме резултатите, дебакл и на ДПМНЕ и на ДУИ
Владе никаде не реков дека тоа ќе се случи, туку дека треба да се случи ако сакаме да заличиме на држава. Ајде сега цитирај ме пак и прашај ме дали сум сериозна дека ќе сме заличеле на држава?Пред една година Фринџ го напиша најнаивниот пост кога рече дека тогаш било моментот СДСМ и ВМРО да се здружеле или така нешто. Да не ме сфатиш погрешно ама овај твојот мислам дека е тука некаде по наивност а ќе имаш прилика да видиш и зошто.