- Член од
- 1 декември 2014
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 4.681
На телма кажаа 7800-7500 за сдсОд Кавадарци има некој абер?
на државна комисија сајтот 5200-4700 е за вмро али процентот е 50,6% шо значи тенденцијата е да има втор круг
На телма кажаа 7800-7500 за сдсОд Кавадарци има некој абер?
...ете друг се јави, што вели мој крими другар своето го искажува за друг, ај смеј се добро е за здравје!По главна у штаб, пошто сите масовно бегаат од Гујо, само ти остана меѓу ретките.. hahahahahahahahahahahahaha
1. Нареден пат откако ќе постирам било што на форумов, ќе ти пратам копија од постот во ПП.Можи имаш напишано ама ете јас од 2009 од кога сум тука немам забележано такво нешто.
И викаш сега само што не ни тргнал патот за нагоре? Само Груевски беше пречката за тоа?
Ајде баш да видиме колку и како тоа ке ни тргни.
Слободно цитирај, на локално ниво се држиме, а тука најдобро можам да погодам,Не ти е срам да пишуваш уште? Сакаш да ти ја цитирам прогнозата? Дај одеби од темава, одеби од форумов, пуши кур.
ДУИ нема да освои ништо од градските општини, освен Кичево по заслуга на СДСМ.Па нели ќе освоеа во Чаир, аналитичар - експерту?
Најдобро можел да погоди.Слободно цитирај, на локално ниво се држиме, а тука најдобро можам да погодам,
сепак јас не сум крив што се загуби во долгогодишни бастиони, ова ти е класичен потоп, а за тоа каде што и како ќе правам не можеш да ми кажуваш, освен ако се сметаш за дел од диктатурата.
ДУИ нема да освои ништо од градските општини, освен Кичево по заслуга на СДСМ.