M
mar30
Гостин
Не ми се веруе да бил коцкар,на нив им е забрането коцкање по исламот.Stephen Paddock: Vegas suspect a gambler and ex-accountant
Не ми се веруе да бил коцкар,на нив им е забрането коцкање по исламот.Stephen Paddock: Vegas suspect a gambler and ex-accountant
Мирисало на ребренца кога влегле swat у апартманот. Смрди на 9/11 all over again.Не ми се веруе да бил коцкар,на нив им е забрането коцкање по исламот.
И во МК многу ретко се користи пред Христос а колку што се сеќавам во училиштата и факултетите п.н.е. и н.е. е конвенција.
Курдско знаме носи? А има мислам американско оружје?
калашников е од поновите, има некои додатоци само, иначе да, курдско е знамето.Курдско знаме носи? А има мислам американско оружје?
Па уште и со три деца отишле... Какви испрани мозоци ебате, што мислеле дека ќе им се случи?A US-Canadian couple freed in Pakistan nearly five years after being abducted in Afghanistan have returned to Canada where the husband said one of his children had been murdered and his wife had been raped.
American Caitlan Coleman and her Canadian husband, Joshua Boyle, were kidnapped while backpacking in Afghanistan in 2012 by the Taliban-allied Haqqani network.
да. и ти со сиот ум, си помисли дека е овој regular Joe. Тоа е обичен глуп Американец, што се праи фраер и мисли цел свет е негова туристичка занимација.Па уште и со три деца отишле... Какви испрани мозоци ебате, што мислеле дека ќе им се случи?
Колку треба да немаш допир со реалноста за да ја однесеш жената и децата на планинарење во Авганистан?
Ех, целиот сум станат уво да ги чујам твоите идеи каде ќе објасниш колку е паметна одлуката на „необично паметниот Американец“ - да ги стави жената и децата во ситуација каде е повеќе од веројатно дека ќе бидат убиени или силувани (или убиени И силувани).обичен глуп Американец