Сериозен си?Јас ова му го викам на татко ми денеска... Не, режимот требало да се дотолчи на овие избори.. Оди легни си бе стари....![]()
Znachi toa shto znaesh za nego, vo sluchajov Janko, a mozhe da bide bilo koj i davash psihofizichki opis e bazirano na "rekla kazala", prijatel na moj prijatel mu kazhal, ili kako shto ovde odi metaforata "I know a guy who knows a guy"....
Гомново уште што не почна све по список да ни пцуе никој ништо не искоментира.А цреповиве две страни искоментираа за Јанко.
Ете, затоа толку поскапела потрошувачката кошничка. Речиси 3 пати. Ако не беше дрогата, ќе изгледаше дека цените речиси 3 пати се зголемиле, во просек.[DOUBLEPOST=1507530593][/DOUBLEPOST]Поефтина беше поквалитетна и + домашна
Во тоа време јас живеев во Гевгелија, сам садев дрога во саксии, баба ми покојна ги гледаше во градината таа и комшиите мислеа дека е јапонска тиква.
Кога спомна дрога, копилето Мијалков е најодговорна стока за шитење на зависници од хероин, пред две години 50г трева се продаваше 200 евра а луге беа судени на доживотна робија за еден ризла, повеќето во очај се одадоа на хероин, продажбата на хероин порасна а дилерите не беа гонети зашто копилето имаше ќар од хероинот заедно со бандите од Крушопек, од кога падна режимот и дојде животот во Македонија цената на тревата се нормализира, сега 50г се продава за 4/5к,
Не си искрен во ова.[DOUBLEPOST=1507530763][/DOUBLEPOST]Е бре ѓоле, и од тебе ништо не бидна, таман си реков еве чоек на место, принципиелен, честен, реален...
Тешки, ама после ќе „какаш“ пакуван измет. Практична работа.[DOUBLEPOST=1507531206][/DOUBLEPOST]Сендвич се јаде, кондоми тешки се за џвакање!
А да си отвориш своја веб страна и таму да објавуваш соопштенија, пресови, изјави... Зошто го уништуваш форумов?Обид за силување во партиски штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Дебарца
Уште еден инцидент во екот на предизборната кампања. Во партискиот штаб на ВМРО-ДПМНЕ во селото Требеништа кај Охрид, маж се обидел да силува кандидатка за советничка на Општина Дебрца. Од МВР го потврдија случајот.
„Вчера околу 20,40 часот К.П. од с. Требеништа пријавила дека во просториите на штаб на политичка партија во с.Требеништа-општина Дебарца, лицето Ф.П. М. се обидело да изврши полов напад врз неа“, велат од МВР.
Имаше еден виц со некој утепан шо заглавил у затвор и го стаиле да дели просторија со некој силеџија, тепачиште. И тепачов му рекол „ај сеа ќе си играме маж и жена, еве ти ќе бидеш мажот, а јас жената“ и гревов си вика „уф, добро е, барем јас сум мажот“ и тепачов продужуе „ај сеа мажот да и го пуши на жената“Чилиманов бил меѓу појаките?)) Можда највише можел да издржи али дека бил од најјаките тешко
Со Иле Димовски се такмичат кој задњи ќе фати девојка.
Илија Димовски: Уште овие избори, па се женам!
22/09/2014
ахахаххаха
Пеја друго ми беше зборот. Не правиме тука муабет какви се СДСМ или ВМРО или ДУИ или кој и да е. На некој му се по кеф, на некој нему се, на некој му е сеедно. Не беше ни зборот за Јанко, Геро, Саше или било кој туку за објавата и нејзиното значење.Да бе Владе, ако шилеџе пропалитетот не победи, баш поради него изборите ќе се прогласат за неважечки.
Иначе, овие есдеес какви дпмне ин дизгајз се, сфе да им ебам.
Шо дали сум сериозен? xDСериозен си?
Ај кажи по кој закон СЈО е нелегално?[DOUBLEPOST=1507539304][/DOUBLEPOST]Така е. Во СДСМ од збор до збор ќе ти потврдат.. и без да проверат. Јас сигурно 5 пати сум цитирал устав... јасно е.
Ѓорѓи, ти бе као познат форумџија по почитувања на закони и устави и познавач на правниот систем во Македонија, треба прв да пренесеш ваква вест за гнасни и срамотни криминали кои се случуваат во твојата сакана татковина и да побараш најстроги казни за сторителите.А да си отвориш своја веб страна и таму да објавуваш соопштенија, пресови, изјави... Зошто го уништуваш форумов?
Ispod 5000 evra ne e reket....obično častenje, i ne objavuvaj poveće vakvi "sitnici"