- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 10.400
1 победа, 4 нерешени и 2 порази имат без Меси во квалификациите.. Објасни Џонтра експерту
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се гледаат моите аргументи на терен каде што најдобриот играч на планетава едноставно не постои. Џабе се обидуваш да спинуваш со вакви глупости од погоре, ок е, не мора све што е поврзано со Барселона да е најдобро, не се потресувај толку. Тури му кур на Ди Марија, збориме за најдобриот светски играч кој воопшто не двои и со ништо не покажува дека е најдобар играч у свет а според многумина и во историјата на фудбалот.Абе ти што аргументи имаш , за во градинка кај тебе . Сереше гомна за Меси и на Светско , Ди Марија бог го правеше , кај ти е сега Ди Марија .
Дибала и Икарди ќе ја носеле Аргентина , три светски титули ќе освојат ахам .
Можеш оваа дискусија да ја префрлиш во Сериа А и да објасниш како ако играчот е јак тимот победува.Се гледаат моите аргументи на терен каде што најдобриот играч на планетава едноставно не постои. Џабе се обидуваш да спинуваш со вакви глупости од погоре, ок е, не мора све што е поврзано со Барселона да е најдобро, не се потресувај толку. Тури му кур на Ди Марија, збориме за најдобриот светски играч кој воопшто не двои и со ништо не покажува дека е најдобар играч у свет а според многумина и во историјата на фудбалот.
Јас сум убеден дека Аргентина ќе живне кога Меси ќе се повлече, искомплексирано лигле полно каприци, мора да му се праи забава ако не ќе се налути и ќе почне да плаче. Затоа тие банч оф идиотс играат у грч пошто ако не му подадат ќе ги избрка од репрезентација.
Ќе праиме муабет за Дибала и Икарди во иднина, ако продужат да газат као што газат моментално, не гледам пречка за освојување на титула.
Па победува, ете ќе им дае Дибала 3 гола на Сасуоло и чао пријатно, или Брозовиќ 2 на Беневенто и ззззззМожеш оваа дискусија да ја префрлиш во Сериа А и да објасниш како ако играчот е јак тимот победува.
Хвала љепо.
На 1:17 од видеово Меси промашува празен гол.. т.е. погодува статива, ама исти кур
На 1:17 од видеово Меси промашува празен гол.![]()
Се гледаат моите аргументи на терен каде што најдобриот играч на планетава едноставно не постои. Џабе се обидуваш да спинуваш со вакви глупости од погоре, ок е, не мора све што е поврзано со Барселона да е најдобро, не се потресувај толку. Тури му кур на Ди Марија, збориме за најдобриот светски играч кој воопшто не двои и со ништо не покажува дека е најдобар играч у свет а според многумина и во историјата на фудбалот.
Јас сум убеден дека Аргентина ќе живне кога Меси ќе се повлече, искомплексирано лигле полно каприци, мора да му се праи забава ако не ќе се налути и ќе почне да плаче. Затоа тие банч оф идиотс играат у грч пошто ако не му подадат ќе ги избрка од репрезентација.
Ќе праиме муабет за Дибала и Икарди во иднина, ако продужат да газат као што газат моментално, не гледам пречка за освојување на титула.
Џони не ме јеби брат, Меси јаде критики од цел свет кога станува збор за неговиоте перформанси со репрезентацијата. Кристијано Роналдо од друга страна како од шала сам си ги тепа Перу-тип на репрезентации.Малце ја претерваш..Меси да не е Барселона нема на рамниште на Атлетико Мадрид да е,цела игра ја држи и во Барселона и во Аргентина..не знам што очекуваш од него кога нон стоп е маркиран од тројца фудбалери,да не треба сите сам from coast to coast да ги издрибла?..Меси милион пати има докажано дека е Бог за сите фудбалери и нема потреба никаква од вакви коментари,фудбалот не почна а не ни заврши со вчерашниот натпревар...проблемот е тоа што Аргентина нема толкав широк спектар на квалитетни фудбалери и се екипа без концепт со организација нула..па капа на се вториот најдобар играч е идентичен играч на Меси и неможат никако да функционираат....
И реално Меси е играчот кој нон стоп превзема одговорност како што гледаш и што можи да направи разлика,другите освен пас наназад ништо не правеа,преценети копилиња,нула од играчи..можеби си во право дека можеби Аргентина ќе живни бидејќи вака сите играчи колку и да се добри играат во негова сенка и немаат воопшто слобода во играта да го покажат својот квалитет па тука е малце и менталниот проблем..колку што се сеќавам исто така Игуаин,Ди Мариа,Агуеро,Дибала и сите останати не играат ништо посебно за Аргентина и се ниво подолу од изданијата во нивните клубови..тоа мислам дека ти кажува нешто.
Џони не ме јеби брат, Меси јаде критики од цел свет кога станува збор за неговиоте перформанси со репрезентацијата. Кристијано Роналдо од друга страна како од шала сам си ги тепа Перу-тип на репрезентации.
Кои 2ца кои 3ца играчи го удвојуваат, ало у перуанска лига игра пола тим на Перу, не ме заебавај, најдобар играч у свет да не може да победи шабанарии од Боливија, Венецуела и Еквадор.
Која одговорност ја превзема Меси, освен што солира и себичи ништо друго не праи, у Барса милион пати се враќа назад да земе топка, да организира игра, асистира, во Аргентина ништо, земи ја и дриблај доека не ти ја земе вториот играч.
Многу сакам да не се пласираат.
Како бе не презема одговорност, вчера во 93 минута слободен од триесетина метри, он место да шутне нафрли, тоа не е преземање одговорност?Која одговорност ја превзема Меси, освен што солира и себичи ништо друго не праи,
1 победа, 4 нерешени и 2 порази имат без Меси во квалификациите.. Објасни Џонтра експерту
Е зш?
Бразил и Аргентина, Германија и Италија, без нив светско првенство ми е незамисливо. Аргентина е поим за фудбал, со два од трите најдобри фудбалери во историјата.
Плус и најубав дрес имаат.![]()
Меси немал три натпревари изиграно .
[DOUBLEPOST=1507283983][/DOUBLEPOST]
Мора да победат против Еквадор , со бод се елиминирани .