Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти уште си тука после бламот од утрово?
Абе среќа вие не се бламирате, најпаметните, најубавите, најхумористичните све нај сте.
Плус ова ми го кажува човекот кој го прогласи Интер за есенски шампион пошто воделе за католички Божиќ, абе оди бегај таму:pos:

Абе среќа вие не се бламирате, најпаметните, најубавите, најхумористичните све нај сте.
Плус ова ми го кажува човекот кој го прогласи Интер за есенски шампион пошто воделе за католички Божиќ, абе оди бегај таму:pos:
Ајде, ако не на мафијашите ондак на обична раја... оди глеј фудбал, не си ти за поише од пола пост дневно.

Ајде, ако не на мафијашите ондак на обична раја... оди глеј фудбал, не си ти за поише од пола пост дневно.
Абе ти 30000 поста имаш напишано после "не знам" се пишува "незнам" па за мене лесна работа. Блаже Конески прави по едно салто у гроб на секоја твоја напишана реченица.

Абе ти 30000 поста имаш напишано после "не знам" се пишува "незнам" па за мене лесна работа. Блаже Конески прави по едно салто у гроб на секоја твоја напишана реченица.
1 пост поточно. Ок ај ја млад сум, иам време да научам и правопис и хумор и да не се бламирам. За тебе не знам што ќе праиме, у години човек....

Ти на пример имаш 3000 поста напишано за Милер што го упропасти тенисот ко спорт со тоа што го избаци Надал од турнир.

1 пост поточно. Ок ај ја млад сум, иам време да научам и правопис и хумор и да не се бламирам. За тебе не знам што ќе праиме, у години човек....

Ти на пример имаш 3000 поста напишано за Милер што го упропасти тенисот ко спорт со тоа што го избаци Надал од турнир.
Човек учи додека е жив, нема години тука.

А Милер кој го ебе, роднина да не ви е што толку го браните. Го мрзам од корен и му посакувам се најлошо, затоа така сум пишал!!!

Со муабетов дека казната на Ањели нема врска со Јувентус е допрен дното. :oleee:

Човек учи додека е жив, нема години тука.

А Милер кој го ебе, роднина да не ви е што толку го браните. Го мрзам од корен и му посакувам се најлошо, затоа така сум пишал!!!
Teбе Ањели роднина ти е па со глупости го браниш?

Teбе Ањели роднина ти е па со глупости го браниш?
Кој го ебе и Ањели, јас кажувам дека Јуве нема никаква врска со муабетот и споредив дека Јуве е крив колку што е Баерн крив за затворската казна на Хенес. Исто таква е споредбата за Интер и лажното име на Ериберто. Немаат допирни точки едно со друго.

ама португалија и франција ке ја стигнат италија ама...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom