Извини вака, ама на матурска одиш или на рок концерт?ја годинава сум матурант и уопште не се замарам за облеката. Знам само дека доле ќе иам старки (Converse):helou: Другите нека си се замараат, а иначе да донекаде е полесно да си машко у овој смисол.
Старки = Урбан духИзвини вака, ама на матурска одиш или на рок концерт?
Кога ќе ги видам на матурска со старки ми се ежи косата.
Не мора класичен шпиц, ама малку по цивилизирано мме, оди на свечена вечер, не на Металика.Старки = Урбан дух
Шпиц срања = Шабанарски Дух
Баш тоа.Не мора класичен шпиц, ама малку по цивилизирано мме, оди на свечена вечер, не на Металика.
И тоа е океј, само да не е баш многу лежерно Јас само кажав од женска страна како изгледаСако и кондура нема шанси да облечам.
Кежуал варијанта,патика,фармерка и кошуља некоа ќе спукам.
Неќам да те напињам, знам сега дека ви се вртат милион работи во глава. Почнувајќи од основно и најбитно - партнерки, па се до облека, превоз, што понатаму, кој каде ќе се запишува итн. Меѓутоа, сакам да ти укажам за да не останеш и во иднина со вакви селски сфаќања, без навреда.Старки = Урбан дух
Шпиц срања = Шабанарски Дух
Многу добро кажано !Неќам да те напињам, знам сега дека ви се вртат милион работи во глава. Почнувајќи од основно и најбитно - партнерки, па се до облека, превоз, што понатаму, кој каде ќе се запишува итн. Меѓутоа, сакам да ти укажам за да не останеш и во иднина со вакви селски сфаќања, без навреда.
Дали имаш урбан, елегантен или сељачки стил не зависи од патиките или чевлите кои ги носиш туку генерално од целата комбинација на тебе и уште еден многу битен фактор - дали умееш да ја носиш. Со други зборови, одело да, но не тоа тебе да те носи. Старките некому му се допаѓаат, некому не му се допаѓаат, но несомнено се модна икона. Прашањето е дали се соодветни за оваа пригода. Ако мене лично ме прашаш не, мислам дека матурската вечер е настан каде би требало да се биде елегантно или спортски-елегантно облечен. Но од другата страна, тоа не значи дека не е можно да се искомбинираат со некои други парчиња со цел да се направи интересна комбинација. Пример, може да ги укомбинираш со фармерки, кошула, тенка кравата и сако. Се зависи од твојата имагинатија и способноста да го оствариш замисленото.
И уште една работа. Претпоставувам ќе се јават многу такви, ги имаше и во мое време, што ќе делат совети од типот забава ко забава. Океј, се слагам, не треба да се крева тензија, не е ништо страшно, ама е вечер што верувам на сите им останува во сеќавање (освен ако не се под хемија или бајаги пивнати) и кога е веќе така не гледам зошто не би требало да се потрудите барем малку да ви остане во пријатно сеќавање.
pametno - nosi neshto shto e vo tvoj stil i vo koe ke se osekjash fino .... Nikakvi pingvin varijanti za taka mladi momci:salut:Сако и кондура нема шанси да облечам.
Кежуал варијанта,патика,фармерка и кошуља некоа ќе спукам.
Вториот пример ми се допага многу.Најверојатно нешто слично на тоа ке носам.Прегледај го приврзокот 41622
Прегледај го приврзокот 41623
Прегледај го приврзокот 41625
Овие според мене се многу убави ,посебно првата (без вратоврската ) со некој добар часовник .Брат ми сега е матурант и знам дека така некако ќе од облечен на матура