Матурска облека, шминка и фризура

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Да де овие се пре тесни, а ова е веќеее топпппп

иначе гтц е катастрофа :)
aaa mi se svijaat samo nemoj apostolki hahahahaha. inace nezz som gtc e sraenj nezz so da kazam dr:( biser eventualno:P da bese zensko mn lesno ke ti pomognev.kraj kraeva vidi si u bicijani ima edno u lisice da znaes mne poevtino a isto bicijani e samo so cenite se upola ako sakas da ides so pantaloni ili kosula:) ete pomognav:) hhh

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
кажи каде во лисиче палам колата утре и идам.. :)

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
hmm aj da prasam partnerot denovive deka on si zema od tamu i ti pisuvam denovive vo pp..inace ko so me sluzi od lani memorija negde odma kaj trgovskiot vo naselba lisice tuka bilo odma:)

Член од
8 февруари 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
hmm aj da prasam partnerot denovive deka on si zema od tamu i ti pisuvam denovive vo pp..inace ko so me sluzi od lani memorija negde odma kaj trgovskiot vo naselba lisice tuka bilo odma:)
ај и кај мене во пп ако не ти е тешко мислам :)

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
Slash,

pobaraj vo Replay (gtc) ili Levi's (rekord) bi trebalo da ima takvi kakvi sto sakas odnosno "slim fit" farmerka. Spored mene najbolje marki na farmerki barem od onie sto se naogjaat tuka vo mkd. E sea cenata moze da ti e problem 5-6-7 iljadi se okolu.

Samo pazi da ne zemes nekoj epten prilepeni da ti bidat na noga pa da izgledas ko pederce t.e. ko zensko u helanki. :D U princip zakon farmerki bas doagja do izraz nogata i teloto i odlicno idat so patice, koshulce/maicka i jakna, samo sto ne im stojat na site pogotovo na tie sto se taka pokrupni i imaat podebela noga.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
NEMOJ VAKVO PLSSS sekoja vtora ima vakvo fustance na sekoja 2 i se svija:Smoj sovet baraj neso dr a tek a polumatura daj :S ako go nosis sea ova so ke prais za matura velovi:S obleci suknice maice i top:) kaj nas site bveme takvi i najubavi bevme:)
Се откажав од идеата за вакво фустанче.Пола школо ќе носи фустанчиња од Sherri Hill :) Ќе смислам нешто друго :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Ја ќе ти кажам:smir:
Не е кај трговскиот како што ти кажаа претходно...
Еве ти слика и заокружено е местото...

Значи се наоѓа после Боксер(Тедико) на кривината десно... Иначе е во куќа така да може да ти биде потешко за наоаѓање но ќе прашаш некој и ќе ти каже....

Иначе имаш неверојатен избор на кошули и панталони(за фармерки немаш баш) и тоа супер кошули од 900 до 2100 мислам најскапата... Мене сите кошули што моментално ги носам ми се од таму.... Ако не се снајдеш евентуално пиши ми ќе ти објаснам ако можам подетално:smir:

ЕДИТ:Еј малце сум згрешил во заокруживањето кај сликата, од заокруженото десно најгоре е... sorry... п.с. од спроти има мало кафанче:kesa:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Бев јас уште пред да заокружиж го најдов... коа се стигне на крај на улицата се врти десно по еден никаков пат.. и од лево има една црвена баракичка пишува кондураџија.. епа одма тука има патче до куќата ..

иначе има стварно убави ствари и евтино е ... е само проблем.. си видов мн убави панталончиња и лошата работа беше што најмал број им беше 42 од сите... а јас сум накај 36-7-8 ... а да купувам ново па да теснам да кратам не ми иде...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Дај ако знаете предложете некои салони за убавина со специјални матурантски третмани со попуст:smir:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Мене ме интересира што Бицијани ќе беше тоа во куќа во Лисиче која е многу забутана?

Ова е Пепи 2? Така ми наликува.

Или Пепи 2 или сета таа гардароба нема благе везе со Бицијани. Колку е само лесно да се сошие и стави етикета. И да се продаваат кошули од 900 до 2100 у куќичка? Јак бизнис.
Па и во Бицијани во Соравија кошулите по кратки се по таа цена :)

Kajgana Shop

На врв Bottom