Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е битно кај ќе завршат, битно го купиле Бонучи за 40 милиони.

епа ке треба да се навикнете на више вакви несмасни покрети , незнаете уште што сте купиле 3/>

Ne pratam selski ekipi

тогаш не си достоен да дискутираш за фудбал.

Секој примен гол на Милан оваа сезона ти и останатите како тебе ќе го гледате како грешка на Бонучи :D

Ne pratam selski ekipi

Збориш за Бонучи а овде демек не ја гледаш утакмицата, не си пукајте во колено бе амеби едни !

Ако ве теши тоа дека Бонучи е слаб пак ќе ви кажем терајте си, првиот гол од непостоечки пенал, вториот по грешка на Калабрија, али ок терајте си :icon_lol:

Судија, Деко ќерка ти да ти ја ебе а !

Од овие Лацио нема поненормална екипа и тотално се сложувам со Марли што не ги смета за живи, абе коските ќе ги остават на дерби натпревари и ќе играат како спулавени ама против Спал или Кротоне нерешено и ќе се влечат по теренот да ти ебам селскиот тим....против Рома вообичаено ќе изгубат и после против Интер пак во GOD mode влегваат,Андерсон цела сезона ќе го прчи и тогаш изгледа како Роналдо а Милинкович ќе изгледа како Нејмар.

тогаш не си достоен да дискутираш за фудбал.

Секој примен гол на Милан оваа сезона ти и останатите како тебе ќе го гледате како грешка на Бонучи :D
Jas spomnav stabilnosta na odbranata koja ja nudi defanzivecot koj spaga vo top3 vo svetot.

Znaci da pojasnam vo prethodnite dve kola vie sami rekovte so bonuci odbranata ni e po stabilna so doverbata sto ja nudi igracot.
Збориш за Бонучи а овде демек не ја гледаш утакмицата, не си пукајте во колено бе амеби едни !

Ако ве теши тоа дека Бонучи е слаб пак ќе ви кажем терајте си, првиот гол од непостоечки пенал, вториот по грешка на Калабрија, али ок терајте си :icon_lol:

Судија, Деко ќерка ти да ти ја ебе а !
Procitaj na drugar ti sto mu odgovoriv. Nemozes da tvrdis deka na prethodnite dve utakmici top3 defanzivecot nudi stabilnost vo odbranata a sega istiot ne e kriv sto drugite pogresija.

Inaku procitav deka na Lazio ne im dosudile 3 penala. SRAMOTA GOLEMA ZA VAR SISTEMOT :D

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Како бе после очекуваш сериозно да се дискутира со тебе? КАКО?

Океј ај вториот гол не го рачунаме пошто било грешка на Калабрија. :D

kako be 2-0 gubat ovie papacive, i izmena ne prai ovoj na poluvreme, murinjo pamtam u inter koa bese, a igra 0-0 poluvreme, 2 izmeni odma prai, tretata u 50ta i cao,do kraj samuel ko napagac idese da igra da spusta topki : )))

Jas spomnav stabilnosta na odbranata koja ja nudi defanzivecot koj spaga vo top3 vo svetot.

Znaci da pojasnam vo prethodnite dve kola vie sami rekovte so bonuci odbranata ni e po stabilna so doverbata sto ja nudi igracot.

Procitaj na drugar ti sto mu odgovoriv. Nemozes da tvrdis deka na prethodnite dve utakmici top3 defanzivecot nudi stabilnost vo odbranata a sega istiot ne e kriv sto drugite pogresija.

Inaku procitav deka na Lazio ne im dosudile 3 penala. SRAMOTA GOLEMA ZA VAR SISTEMOT :D

Зборуваш празни муабети, одбрана која нема одиграно заедно ниту еден, ама ниту еден досега натпревар против екипа каква што е Лацио. Нормално е сето ова што се дешава со тимот. Сигурно неможе да се очекува декласирање на Лацио. Тотално невоигран тим има Милан сеуште, и во фан клуб си зборувавме дека до некаде 8мо 9то коло не треба да се очекува којзнае што од Милан. Треба да се воиграат играчите, а не секоја кривица да се бара во Бонучи, као формацијата да ни е 1-4-5..

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Како бе после очекуваш сериозно да се дискутира со тебе? КАКО?

Океј ај вториот гол не го рачунаме пошто било грешка на Калабрија. :D

Не играј курот бе, такви пенали ни Јуве и Динамо Загреб не добиваат.
Тоа за Калабрија го пишав пошто пиша некој дека ради Бонучи бил.

А ни се смееа кога изгубивме од Лацио... Who's laughing now? :)

Јаоооооооо Миланееееее!!! Бонучиииииии бреееееее !!!
Е Лацио не ти е Шкендија прике мој...

Покер4е :love:

Зборуваш празни муабети, одбрана која нема одиграно заедно ниту еден, ама ниту еден досега натпревар против екипа каква што е Лацио. Нормално е сето ова што се дешава со тимот. Сигурно неможе да се очекува декласирање на Лацио. Тотално невоигран тим има Милан сеуште, и во фан клуб си зборувавме дека до некаде 8мо 9то коло не треба да се очекува којзнае што од Милан. Треба да се воиграат играчите, а не секоја кривица да се бара во Бонучи, као формацијата да ни е 1-4-5..
Podobro da ne pocnav da gi gledam eve primija 2 gola . Dosta se pravdas eve na 4 gol bonuci ofsajd pravese ili sto pravase de pojasni mi ili celata odbrana sto pravea ofsajd ili golaut ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom