- Член од
- 19 март 2014
- Мислења
- 616
- Поени од реакции
- 929
Нормално дека работиДали работи денес Спорт Лајф?
Нормално дека работиДали работи денес Спорт Лајф?
Не сум јас видовит, можеби паднала скршила нешто.@Ставрогин
Прегледај го приврзокот 177033
пропуштени 6 меч топки на 6-5, на 6-6 се предаде, ај објасни го ова пошто велиш дека само џабе се жалиме за местење во тенисот
Финска 1 2.55
Германија-Франција х1 10.5 1.60
Словенија-Украина 153. 5+ 1.60
Со 400
Да франција со најбаналнио тренер некогаш виден 3ти завршија губат од словенија и финска, Шрудер можи сам пола утакмица да ја извај не се мн големи дрва германците под кош се таман и да изгубат над 10 сигурно нема да биди
Да имаа уште еден како Шрудер ќе беа можда меѓу фаворитите вака сам мора да повлече .. И јас се слагам на тој хендикеп нема да можат да добијат Французиве , али можно е и т1+ да ја играм се покажаа французиве дупе во одбрана.Да франција со најбаналнио тренер некогаш виден 3ти завршија губат од словенија и финска, Шрудер можи сам пола утакмица да ја извај не се мн големи дрва германците под кош се таман и да изгубат над 10 сигурно нема да биди
Porealno kolo od denes vo khl aminSlabo neuplativ pojako osven na hendikepot na dupla sansa imav nesto uplateno i na 2samo 100ka steta ali toa e igraat sabota ili nedela so libek gleav 1,55 kof opni ja ama nevjako dekavbas togas znaat da zaebat denes Kazan 2 ima jaka kvota za drugo ke dopisam astana 2i5+ ima solidna ska trrba da gi razmontira na ovie rudarive
Ми беше мака да уплатам а го имав напраено сабајле ливчето со предлозитеPorealno kolo od denes vo khl amin