Избор на најсекси македонки!

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Поентата е да избереме најсекси македонка (celebritiy).
Секој има право да даде предлог за една личност која би се нашла на листа од 20 познати македонки.
Првите 20 ќе бидат вметнати во таа листа, и потоа секој од нас има право да даде бодување почнувајки со највисоки 10 поени, па 8,6,4,2,1 поен. (поените се распределуваат на 6 од вкупно 20 личности).

Еве ко од мене прв предлог е Викторија Лоба:
viktorija-loba.jpg

Од се ова што ставивте, Катарина е најубава, има природна убавина, повеќево се со дрољеста. Еленчето го имаше истиот потенцијал ама се раскурва малата :D @reddevil4ever ти се омажи Мејс прошлиов викенд :D

Од се ова што ставивте, Катарина е најубава, има природна убавина, повеќево се со дрољеста. Еленчето го имаше истиот потенцијал ама се раскурва малата :D @reddevil4ever ти се омажи Мејс прошлиов викенд :D

Да да знам, ептен беше јебозовна во фустанот. :drk::D

Од се ова што ставивте, Катарина е најубава, има природна убавина, повеќево се со дрољеста
Точно, Катето е убаво ама дали е секси...? Прајте разлика :). Ако е за убави, ене ги не знам Јована или двене од тв24 плавата и црната што водат емисии, се топам коа ги глеам :love:, ама не ми го дигаат...притисокот како баба Јулија :vozbud::icon_mrgr: (или еве добро, поприфатлив пример :D - Маријанчето) секој пат коа ќе ја видам на тв ми иде да и скокнам
noZc0ba.gif

Ваквиве теми се као never ending loop, се отвараат на пар години и содржат слики од сите 5 припаднички на понежниот пол кои се јавни личности у Македонија. Уште Каролина забораивте да ја стаите и може да се затвори темата.

Ваквиве теми се као never ending loop, се отвараат на пар години и содржат слики од сите 5 припаднички на понежниот пол кои се јавни личности у Македонија. Уште Каролина забораивте да ја стаите и може да се затвори темата.
Ти па стај ја шестата наместо да мрчиш.

Што се` сте ставиле во категорија секси... :confused:
Катарина секси? Изгледа ја имам погрешна дефиниција за секси.
За Камка па нејќам ни да зборам. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom